Επιμέλεια: Θάνος Κυλάφης

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έφτασε στην Ελλάδα το νέο ηλεκτρικό σκούτερ της Vmoto, Super Soco F01.  Η νέα πρόταση της Vmoto ξεχωρίζει με την “επιθετική” σχεδίαση των γραμμών του, ενώ είναι εξ ολοκλήρου σχεδιασμένο στην Ιταλία.

 
Τροφοδοτείται από μια μπαταρία 60V/45AH μέγιστης ισχύος 2.000W με τεχνολογία ATL, η οποία φτάνει την αυτονομία του σκούτερ στα 80 χιλιόμετρα (με σταθερή οδήγηση στα 40 χλμ./ώρα) και την τελική ταχύτητα στα 45 χλμ./ώρα. Η μπαταρία είναι αποσπώμενη και φορτίζει σε 3,5 ώρες με ταχυφορτιστή και διαθέτει 3 χρόνια εγγύηση.


Διαθέτει 3 επιλογές οδήγησης, ενώ όλες οι πληροφορίες που χρειάζεται ο αναβάτης παρέχονται μέσα από μια LCD oθόνη. Το σκούτερ είναι συνδέσιμο με Smartphone App και στα άλλα χαρακτηριστικά έχουμε Full LED φωτισμό, εμπρός και πίσω δισκόφρενα, ύψος σέλας 790 χιλιοστά και βάρος 110 κιλά. Στον στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνεται και η σχάρα, ενώ τα πλαϊνά κάγκελα προστατεύουν το F01 ακόμα και στις πιο στενές επαφές. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Super Soco F01 διατίθεται σε 4 χρωματικούς συνδυασμούς (Μαύρο Ματ, Λευκό, Μπλε, Σιέλ) και η τιμή του ορίζεται στα 3.165 ευρώ. 


 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης