Επιμέλεια: Όλγα Φωτιάδου

Εξαιρετική διοργάνωση της πίστας από τη λέσχη Α.Μ.Ο.Κ., ιδανικός καιρός με ψιλόβροχα, 125 συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες και αρκετούς θεατές!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το highlight του Σαββάτου ήταν ο αγώνας πρόκρισης της ΜΧ1 όταν 10 αθλητές -συμπεριλαμβανομένου και του πρωτοπόρου της βαθμολογίας Παναγιώτη Κουζή- καθυστέρησαν 30 δευτερόλεπτα να μπουν στη ζώνη αναμονής με αποτέλεσμα να μην τους επιτραπεί η είσοδος και τελικά να τρέξουν μόνο 7 αθλητές. Πρώτος στα προκριματικά… ο Ανέστης Ράδος!

Ο rookie της MX1 και πρωταθλητής της MX2 το 2022, ο Ανέστης Ράδος, ήρθε αποφασισμένος να νικήσει και τα δύο σκέλη του αγώνα σε ένα ανεπανάληπτο κυνήγι με τα δύο θηρία να καραδοκούν πίσω του.

Πρώτη του χρονιά στην μεγάλη κατγορία, πάντα στην πρώτη τριάδα των αποτελεσμάτων και στους 6 αγώνες που έχουν γίνει έως τώρα, ο “delivery boy” κέρδισε τους δύο καλύτερους οδηγούς του χώρου με Gas Gas 450 και το νούμερο #97, αφήνοντας τον 16 φορές πολυπρωταθλητή Ελλάδος Παναγιώτη Κουζή στη δεύτερη θέση, με Fantic 450 και το νούμερο #338, αλλά και τον 5 φορές πολυπρωταθλητή Ελλάδος Γιάννη Τουρατζίδη me Yamaha yz και το νούμερο #100, στην τρίτη θέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ανέστης Ράδος αναδείχθηκε πρωταθλητής στην κατηγορία ΜΧ2 το 2022 αφού ήταν αήττητος καθ’ όλη τη διάρκεια του περσινού πρωταθλήματος. Φέτος στην ΜΧ1 και δεν έμεινε απαρατήρητος. Το όνομά του πρωταγωνιστούσε μονίμως στις μάχες και των αποτελεσμάτων κατακτώντας δεύτερες και τρίτες θέσεις.
Ο έκτος αγώνας του πρωταθλήματος είναι ο πρώτος αγώνας που κερδίζει και τα δύο σκέλη, με τον κόσμο να ουρλιάζει σε κάθε πέρασμά του.

Απολαύστε το πρώτο σκέλος του αγώνα:

 

Βίντεο από το δεύτερο σκέλος του αγώνα:

 

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα motocross θα ρίξει αυλαία στις 14-15 Οκτωβρίου στα Τρίκαλα.

Κατά τη διάρκεια  του αγώνα έγινε η παρουσίαση της ελληνικής ομάδας στις Κρηνίδες

Η ΑΜΟΤΟΕ παρουσίασε στις Κρηνίδες τους αθλητές της Εθνικής Ομάδας στο FIM MOTOCROSS of NATIONS 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Ernee της Γαλλίας στις 8 Οκτωβρίου.

Αυτοί είναι οι αθλητές, οι μηχανικοί και ο αρχηγός αποστολής που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα και την ΑΜΟΤΟΕ την προσεχή εβδομάδα στο motocross των Εθνών 2023.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης