Τα καμώματα του καιρού, που ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν μπήκε η άνοιξη ή παραμένουμε στον χειμώνα, μας δίνουν το τέλειο τερέν για μια χωμάτινη βόλτα στην Αττική!

Το 2ο Trail Ride για το 2019 είναι μια φιλική βόλτα πλοήγησης σε μια διαδρομή από τα παλιά, που θα προκαλέσει το ενδιαφέρον, καθώς οι διαρκείς αλλαγές του γεωφυσικού τοπίου δίνουν κάθε φορά ένα διαφορετικό χρώμα! H νέα δομή των Trail Ride και η προσπάθεια να βρεθούν τα «κρυφά» σημεία που ζητούνται, αλλά και να φωτογραφηθούν χαρακτηριστικές περιοχές, φαίνεται να αρέσει στους συμμετέχοντες βάζοντας καινούργιους στόχους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλή διάθεση, ελαφριά φωτογραφική μηχανή, πνεύμα συνεργασίας και προσεκτική παρατήρηση των επισημασμένων σημείων είναι τα απαραίτητα στοιχεία για την επιτυχία! Η εκκίνηση θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή, 21 Απριλίου, από το Κρυονέρι Αττικής, συγκεκριμένα από το Limit Up Cafe. Οι συμμετέχοντες θα εκδράμουν από εγκαταλελειμμένους χωματόδρομους και όμορφα μονοπάτια προς τη βορειοανατολική Αττική, για να καταλήξουν -πού αλλού- σε φαγοπότι και μετά πίσω στο Κρυονέρι. Ιδιαίτερες δυσκολίες δεν θα υπάρξουν, αν και θα υπάρχουν επιλογές διαδρομών για κάθε γούστο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εσείς διαλέγετε χιλιόμετρα και διαδρομή

Τα χιλιόμετρα της διαδρομής θα ποικίλουν ανάλογα με την όρεξή σας, αφού θα μπορείτε να αρκεστείτε σε 50, 70, 100 ή ακόμα και 120 μαγικά χιλιόμετρα που σας περιμένουν στο Road Book! Η διάρκεια της διαδρομής θα είναι από 2- έως 5+ ώρες με άνεση. Το κόστος συμμετοχής είναι 20€ για τους συμμετέχοντες με GPS και 30€ για όσους επιθυμούν πλοήγηση με Road Book και για όσους δηλώσουν έγκαιρα. Για τα 4Χ4 το κόστος είναι 10€ παραπάνω. Ο διοργανωτής υπενθυμίζει ότι πρόκειται για βόλτα και πως σε καμία περίπτωση δεν εμπεριέχεται το στοιχείο του αγώνα ή του ανταγωνισμού!

Πάμε λοιπόν για ένα διαφορετικό Trail Ride, με νέες διαδρομές, για κάθε είδους λάτρεις του χώματος, από ποδήλατο και μοτοσυκλέτα έως «γουρούνα» και αυτοκίνητο 4Χ4. H διαδρομή διατίθεται σε Road Book ή σε ίχνος για GPS συσκευές και smartphone, ενώ θα υπάρχουν και συνεχείς παρακάμψεις για όσους θέλουν να κάνουν ακόμα λιγότερα χιλιόμετρα.

Το Trail Ride στηρίζουν οι εταιρείες Motorex, BF Goodrich, My-Track, Chalidias Electrics, Michelin, Aurora Rally Equipment, Bafetis Workshop, καθώς και οι χορηγοί επικοινωνίας που πιστεύουν και προωθούν τις όμορφες εκδηλώσεις της Off-Road Team.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης