Το Σαββατοκύριακο 6-7 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί από την ΦΙΛΠΑ (Φίλοι Παλιαού Αυτοκινήτου) και για 3η συνεχή χρονιά το «3o Circuit Τατόι ΦΙΛΠΑ 2014».ωΣτην εκδήλωση αναμένεται να συμμετάσχουν περίπου 160 ιστορικά αυτοκίνητα και 60 ιστορικές μοτοσικλέτες.

Σύμφωνα με τοπ πρόγραμμα , το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στο χώρο του αεροδρομίου στο Τατόι θα πραγματοποιηθεί ο τεχνικός έλεγχος των οχημάτων. Την Κυριακή η εκδήλωση θα ξεκινήσει με δοκιμαστικούς γύρους και θα ολοκληρωθεί με τους αγώνες ακριβείας των δυο κατηγοριών Regularity Classic  και Super Classic των ιστορικών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών ενώ στα ενδιάμεσα θα παρελάσουν εντυπωσιακά προπολεμικά οχήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Η συνέντεύξη Τύπου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΦΙΛΠΑ και κατά τη διάρκει αυτής αποκαλύφτηκε ότι το 2015 η διοργάνωση θα γίνει από κοινού με την Ομοσπονδία για να δούμε και.. κανονικές μάχες με το γκάζι τέρμα στο πάτωμα…

Εκκίνηση από τα πιτς…
Να σημειώσουμε πως η εκκίνηση των οχημάτων δεν θα γίνεται όπως οι αγώνες αλλά από τα πιτς κάτι που αποφασίστηκε την τελευταία στιγμή καθώς έτσι προβλέπει ο κανονισμός για τέτοιου είδους οχήματα.

Η είσοδος για το κοινό που υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσει τις 10.000 θα είναι ελεύθερη. Η προσέλευση θα γίνεται από τις 8:30 το πρωί της Κυριακής.


Αυτοκίνητα κλασικά που δεν συναντούμε κάθε μέρα θα απολαύσουν όσοι βρεθούν στο 3ο Τατόι σιρκουί ΦΙΛΠΑ…

Μοτοσικλέτες άλλης εποχής θα δώσουν άλλον αέρα στην εκδήλωση…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 
Η αφίσα της φετινής εκδήλωσης…

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης