Του Νίκου Tσαμάνδουρα

Είναι ένας οδηγός της Formula 1 που άνετα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί φαινόμενο, καθώς αν και μόλις 22 ετών αποτελεί οδηγό της Ferrari. Τι άλλο τον κάνει να ξεχωρίζει; Η αγάπη του για τους δύο τροχούς!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια, δεν είναι ο πρώτος πιλότος της F1 που είναι λάτρης της μοτοσυκλέτας, με πολύ πρόσφατο παράδειγμα την περίπτωση του Hamilton, ωστόσο η ιστορία πίσω από το ξεχωριστό γυμνό Husqvarna του είναι ιδιαίτερη από μόνη της. Που να φανταστούν άλλωστε οι άνθρωποι της Bad Winners (Γάλλοι Customάδες) πως αυτός που τους ζητούσε μοτοσυκλέτα μέσω μηνύματος στο Instagram ήταν ο ίδιος ο… Leclerc! Όταν ξεκαθαρίστηκε πως δεν επρόκειτο για spam ή.. πλάκα -και αφού έπεσαν τα δέοντα τηλεφωνήματα- ήταν θέμα χρόνου να δρομολογηθεί ένα ξεχωριστό Husqvarna για τον ταλαντούχο Charles, o οποίος είχε ενθουσιαστεί με ένα πρωτύτερο project των Γάλλων ονόματι Apex.  

Με βάση λοιπόν το Vitpilen 701 και σχεδιαστική προσέγγιση στις γραμμές του Apex, το Apex 2.0 έλαβε σάρκα και οστά. Και τι σάρκα, αποτελούμενη από νέα κομμάτια από ανθρακονήματα αντί πλαστικών, προσχεδιασμένα και προεκτυπωμένα 3D. Επιβλητικές γωνίες κρύβονται πίσω από το μαύρο του άνθρακα, που πέρα από το σώμα της μοτοσυκλέτας απαντάται πλέον και στους τροχούς. Από τα πλέον εντυπωσιακά στοιχεία είναι το εκ νέου κατασκευασμένο πολυόργανο, το οποίο έχει ενσωματωθεί και στην τιμονόπλακα, ενώ αν και το εμπρός φωτιστικό σώμα σας θυμίζει κάτι είναι επειδή προέρχεται από το ΚΤΜ Duke 790.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τώρα, αν βάλουμε και το Power Commander καθώς και την εξάτμιση της SC Project, έχουμε συν 10 ίππους φτάνοντας συνολικά σχεδόν τους 85, καθόλου άσχημα αν σκεφτούμε πως με την όλη δίαιτα που υπέστη το Vitpilen 701 έχασε 27 κιλά και ζυγίζει πλέον μόλις 130!

Το ενδιαφέρον είναι πως αν θέλετε μια ίδια μοτοσυκλέτα σαν του Charles Leclerc δεν έχετε παρά να δώσετε 20.990€, χωρίς μάλιστα να αναιρέσετε την εργοστασιακή εγγύηση του Vitpilen 701 που περιλαμβάνεται στο πακέτο. Αν σας φαίνονται πολλά μπορείτε να κάνετε λίγη υπομονή, οι Bad Winners θα βγάλουν και πιο προσιτή έκδοση στα 14.690€ ευρώ. Τι να κάνουμε, το στυλ πληρώνεται!

Πηγή: Bikeexif.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης