Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Στη ζωή μας έχουν μπει πλέον για τα καλά λέξεις όπως μικροκινητικότητας, βιώσιμη μετακίνηση και Το βάρος του μικρού scooter είναι μόλις 55 κιλά χωρίς την μπαταρία.ηλεκτροκίνηση που μας δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο θα γίνονται οι αστικές μετακινήσεις στο μέλλον, αλλά και στο παρόν. Η Daytona Best Electric παρουσιάζει το eLEKTRA 50 και L50, το ιδανικό ηλεκτρικό scooter για τις καθημερινές σας αστικές μετακινήσεις. Πρόκειται για ένα όχημα πλήρως ηλεκτρικό, οικονομικό, εύχρηστο, ασφαλές, με εξαιρετικά χαμηλό βάρος, εκπληκτικά εύκολο στην οδήγηση και με επαρκείς χώρους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το eLEKTRA 50 και L50 προσφέρεται σε δύο εκδόσεις. Η μία είναι με τελική ταχύτητα έως 25km/h και δεν απαιτείται δίπλωμα οδήγησης και η δεύτερη είναι με τελική ταχύτητα έως 45Km/h και μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα Μοτοποδηλάτου ΑΜ (προϋπόθεση η κατοχή διπλώματος αυτοκινήτου πάνω από έξι χρόνια και ηλικία άνω των 27ετών).

Στην περίπτωση των 25Km/h ο ηλεκτροκινητήρας έχει απόδοση 860W (L50), ενώ σε εκείνη των 45Km/h η απόδοση ανεβαίνει στα 1.250W (L50). Στο eLEKTRA 50 οι αντίστοιχες επιδόσεις είναι 750W και 1610W με την αυτονομία να κυμαίνεται από 48Km έως 62Km. Στην έκδοση 50 η μπαταρία δεν είναι αποσπώμενη, είναι μολύβδου, ζυγίζει 31 κιλά και έχει 500 κύκλους φόρτισης ζωή. Στο L50 η μπαταρία είναι αποσπώμενη βάρους 7,3 κιλών με διάρκεια ζωής τους 1.000 κύκλους φόρτισης, ενώ η Daytona προσφέρει εγγυημένα ποιοτική λειτουργία χάρη στα αυξημένα συστήματα προστασίας. Για την φόρτιση της μπαταρίας απαιτούνται 7 ώρες σε οικιακή πρίζα. Η λειτουργία του ηλεκτροκινητήρα διαθέτει τρεις επιλογές οδήγησης, συν όπισθεν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τιμή του eLEKTRA 50 έχει καθοριστεί στα 1.195€ και 1.345€ για την έκδοση με την μπαταρία λιθίου (eLEKTRA L50). Μετά την χορήγηση της επιδότησης του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2», τα ποσά διαμορφώνονται στα 905€ για το eLEKTRA 50 και 1.019€ για το eLEKTRA L50 αντίστοιχα, ενώ είναι διαθέσιμα μέσα από το δίκτυο συνεργατών της εταιρείας Γκοργκόλης Α.Ε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γνωρίστε τον κόσμο της ηλεκτροκίνησης μέσα από την Γκοργκόλης Α.Ε.

Κλασικό και με προσωπικότητα το νέο Daytona Ravida 125

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης