Ύστερα από μία μεγάλη περίοδο αποχής λόγω της παρατεταμένης κακοκαιρίας, η Extreme Trackdays βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη της εφετινή εκδήλωση.

Όλα θα συμβούν στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων την Καθαρά Δευτέρα, 11 Μαρτίου. Η πίστα θα είναι στη διάθεση των συμμετεχόντων από τις 10.00 έως τις 18.30 και θα υπάρχουν κατηγορίες για αρχάριους, ενδιάμεσους και προχωρημένους. Η διάρκεια παραμονής κάθε κατηγορίας στην πίστα θα είναι 20 λεπτά ανά ώρα και η καθεμία εξ αυτών θα την επισκεφτεί τουλάχιστον επτά φορές, άρα μιλάμε για μίνιμουμ 140 λεπτά της ώρας οδήγηση! Σημασία στη συγκεκριμένη εκδήλωση θα δοθεί στην κατηγορία των αρχαρίων, στη διάθεση των οποίων θα υπάρχουν δύο πλοηγοί για επίλυση οδηγικών αποριών, αλλά και επίβλεψη του τρόπου κίνησής τους. Για τον ίδιο σκοπό θα διεξαχθεί -υποχρεωτικό στην παρακολούθησή του- σεμινάριο κανόνων ασφαλείας αλλά και βασικών αρχών οδήγησης σε περιβάλλον πίστας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τεχνικός έλεγχος των μοτοσυκλετών των συμμετεχόντων θα είναι υποχρεωτικός και η Skafidas Racing Workshop θα προσφέρει δωρεάν ρύθμιση των αναρτήσεων και πολύτιμες συμβουλές για το στήσιμο των μοτοσυκλετών για τις ανάγκες της συγκεκριμένης πίστας. Στον χώρο θα παρέχεται πλήρες σέρβις ελαστικών και δυνατότητα πώλησης καινούργιων αλλά και ελαφρώς μεταχειρισμένων σε προνομιακές τιμές για τους συμμετέχοντες. Για όσους δεν διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης ολόσωμων δερμάτινων φορμών, μποτών και γαντιών σε ποικίλα μεγέθη. Σε περίπτωση ακινητοποίησης της μοτοσυκλέτας θα υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς της στον χώρο επιλογής του συμμετέχοντος. Θα υπάρξει πλήρης φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης, όμως οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να «προπαραγγείλουν» τις φωτογραφίες τους.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνήστε στο 6972-233094 ή στείλτε mail στο sotzaf@techlink.gr και καλά να περάσετε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης