H Husqvarna περνά μια από τις καλύτερες στιγμές στη σύγχρονη ιστορία της, σημειώνοντας διαρκώς ρεκόρ πωλήσεων! Εκτός από τις χωμάτινες ρίζες της, στις οποίες βασίζει το μεγαλύτερο μέρος των πωλήσεων της, τη χρονιά που μας πέρασε έκανε ένα τολμηρό άνοιγμα και στις ασφάλτινες κατηγορίες. Με τα Vitpilen και Svartpilen 401 η Husqvarna έμεινε πιστή και προσηλωμένη στο αρχικό design των πρωτότυπων μοντέλων. Τα δύο Pilen έφεραν πρωτότυπη φουτουριστική σχεδίαση σε αναβάτες που θέλουν να ξεχωρίζουν στις καθημερινές και όχι μόνο μετακινήσεις τους. Η Husqvarna έκανε μια συνειδητή προσπάθεια να κατασκευάσει ένα διαφορετικό τύπο σύγχρονης μοτοσυκλέτας με αναφορές στην ιστορία της. Εκτός από εκλεπτυσμένο design, τα δύο «βέλη» είναι εφοδιασμένα με σύγχρονη τεχνολογία και κορυφαία εργονομία.

Όμως, η πρωτοποριακή σχεδίαση είναι αυτή που τραβάει τα βλέμματα πρώτη. Το ενιαίο σύνολο ρεζερβουάρ και υποπλαισίου βγάζουν την αίσθηση custom κατασκευής. Οι μοτοσυκλέτες μοιράζονται ένα στιβαρό πλαίσιο τύπου χωροδικτύωμα και ένα ενισχυμένο αλουμινένιο ψαλίδι, με τη μεγαλύτερη διαφορά ανάμεσά τους να εντοπίζεται στη θέση οδήγησης. Το Svartpilen με χαρακτηριστικά μοτοσυκλέτας Scrambler διαθέτει ψηλά τοποθετημένο τιμόνι, ενώ το café racer Vitpilen έχει κλιπ ον για πιο sport στάση σώματος. Τα φωτιστικά σώματα είναι τεχνολογίας LED, το πάνελ οργάνων ψηφιακό, οι αλουμινένιες ζάντες των 17 ιντσών φέρουν ακτίνες, με τα ελαστικά του Svartpilen να είναι διττού χαρακτήρα και του Vitpilen μόνο για χρήση στην άσφαλτο. Οι αναρτήσεις είναι της κορυφαίας στο είδος WP και τα φρένα της Bybre (θυγατρική της Brembo) με υποβοήθηση από δικάναλο ABS Bosch τελευταίας γενιάς.

Ένα ακόμα κοινό στοιχείο των δύο μοντέλων είναι και ο μονοκύλινδρος ροπάτος κινητήρας των 373cc, ο οποίος αποδίδει 43 ίππους και ανήκει στους πλέον ισχυρούς της κατηγορίας του. Ιδανικός για όλες τις χρήσεις, με αποθέματα δύναμης και ροπής σε όλο το εύρος των στροφών του, μπορεί και προσφέρει δυνατές συγκινήσεις. Και το ευχάριστο είναι πως με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς η δυνατότητα της ξεχωριστής αστικής μετακίνησης γίνεται πιο προσιτή, μιας και η προτεινόμενη τιμή λιανικής μειώνεται σημαντικά και από τα 6.980€ διαμορφώνεται στα 6.280€, δηλαδή 700€ κάτω! Βιαστείτε όμως γιατί η νέα αυτή τιμή αφορά περιορισμένο αριθμό Svartpilen και Vitpilen 401.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργατών της αντιπροσωπείας εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης