Τα κορυφαία χαρακτηριστικά της πιο δυναμικής naked μοτοσυκλέτας της αγοράς, που δεν είναι άλλη από το KTM 1290 Super Duke R, προσφέρονται πλέον σε ένα μοναδικό πακέτο sportouring, σε μια μοτοσυκλέτα που διαθέτει επιδόσεις και άνεση για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων με δύο αναβάτες και αποσκευές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To KTM 1290 Super Duke GT χαρακτηρίζεται από κορυφαία εργονομία και προσαρμοστικότητα στις ανάγκες του αναβάτη, state-of-the-art ηλεκτρονικά συστήματα, προστασία από τα καιρικά φαινόμενα και πολυμορφικότητα. Θα κυνηγήσει εύκολα μια superbike, ενώ την ίδια στιγμή θα δώσει τη δυνατότητα για κάλυψη πολλών εκατοντάδων χιλιομέτρων διατηρώντας ξεκούραστους τους αναβάτες της.

Η απόδοση του δικύλινδρου κινητήρα των 1.301cc είναι κορυφαία στους 173Ηp, με τα ηλεκτρονικά πακέτα να εξασφαλίζουν προσαρμογή σε οποιαδήποτε οδηγική συνθήκη. Επιπλέον, η διαμόρφωση της λειτουργίας του κινητήρα μέσα από τις τρεις επιλογές των riding modes καθιστούν το GT μια μοτοσυκλέτα για κάθε διαδρομή! Για το 2017 προσφέρεται με τον εξής (κυριολεκτικά υπερπλήρη) εξοπλισμό: – Πλαϊνές πλαστικές βαλίτσες στο χρώμα της μοτοσυκλέτας, εργοστασιακό tank bag που αφαιρείται εύκολα, ειδικά εξελιγμένο -για τη συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα- τελικό της Akrapovic, cruise control, ρυθμιζόμενο τιμόνι, θερμαινόμενα γκριπ, ρυθμιζόμενα μαρσπιέ/λεβιέ ταχυτήτων-φρένου/ανεμοθώρακα, υδραυλικός συμπλέκτης ολίσθησης, ημι-ενεργητική ανάρτηση, σύστημα ελέγχου ευστάθειας, συνδυαζόμενα φρένα, traction control τριών σταδίων, Bosch 9ME ABS, cornering ABS, αισθητήρας κλίσης, Motor Slip Regulation (MSR), γκάζι Ride by Wire, Hill Hold Control (HHC), Quickshifter, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, Monoblock δαγκάνες, Led Cornering Lights.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν ανήκετε στους… χιλιομετροφάγους, μάλλον αυτό το ΚΤΜ είναι για εσάς. Με 2 χρόνια εγγύηση απεριορίστων χιλιομέτρων και 2 χρόνια δωρεάν πανευρωπαϊκή οδική βοήθεια. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε εδώ

Και εδώ ένα σχετικό video σε δρόμους κάθε είδους:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης