Το γνωστό Kymco X-Town 300i ABS βγήκε στην Ιταλία σε μια ειδική έκδοση σε κόκκινο χρώμα, την οποία λίαν συντόμως θα δούμε και στα μέρη μας.

Το maxi scooter της Kymco με τον υγρόψυκτο, μονοκύλινδρο κινητήρα των 24,5 ίππων, που εστιάζει τόσο στο να καλύπτει με ευελιξία την κίνηση της πόλης όσο και τις μεγαλύτερες διαδρομές εκτός αυτής, υπήρχε μέχρι σήμερα σε τρία χρώματα: μαύρο, άσπρο, γκρι-γραφίτη. ​Μια έκδοση για όσους βράζει το αίμα τους!Σύντομα όμως θα προστεθεί και ένα φλογερό “ιταλικό”, ένας χρωματισμός που τονίζει τις μοντέρνες γραμμές του και προσφέρει μια σπορ πινελιά στο όλο design. Πιθανά θα διαθέτει και κάποιες αόρατες βελτιώσεις, τις οποίες θα ανακαλύψουμε και θα σας παρουσιάσουμε μόλις το πάρουμε στα χέρια μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον εξοπλισμό του συναντάμε κεντρικό και πλαϊνό σταντ, σχάρα, πλήρη ψηφιακό/αναλογικό πίνακα οργάνων με στροφόμετρο, κεντρικό διακόπτη πολλαπλών χρήσεων με αντικλεπτική προστασία, φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, αλάρμ, ένδειξη service και παροχή ρεύματος μέσω θύρας USB. Ο χώρος κάτω από τη σέλα μπορεί να φιλοξενήσει δύο κράνη, ενώ τα φρένα απαρτίζονται από δύο δισκόφρενα με σωληνάκια υψηλής πίεσεως, που χρησιμοποιούν ABS Bosch νέας γενιάς, με τις μανέτες να είναι ρυθμιζόμενες. 

H τιμή του νέου X-Town Red Edition είναι ίδια με τα υπόλοιπα αδελφάκια του, δηλαδή στα 4.200€ τοις μετρητοίς και περισσότερα για το μοντέλο μπορείτε να δείτε στην πλήρη δοκιμή που του κάναμε εδώ . 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης