Η αντιπροσωπεία της Yamaha είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την τιμή του πολυαναμενόμενου Tenere 700, καθώς και την ημερομηνία έναρξης λειτουργίας ενός συστήματος online παραγγελίας.

Εξελιγμένο στα πιο δύσκολα περιβάλλοντα από μερικούς από τους πιο έμπειρους αγωνιζόμενους του κόσμου, το σκληροτράχηλο, συμπαγές και ευέλικτο νέο Tenere 700 (δείτε εδώ) είναι έτοιμο να μας βάλει σε έναν ολοκαίνουργιο κόσμο, γεμάτο συγκινήσεις στην καθημερινότητα και συναρπαστικές εμπειρίες στα ταξίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξοπλισμένο με τον επιτυχημένο δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα CP2 689cc και ένα ολοκαίνουργιο πλαίσιο, το Tenere σχεδιάστηκε για να προσφέρει κορυφαίο στην κατηγορία του χειρισμό και ευελιξία στις χωμάτινες διαδρομές, σε συνδυασμό με υψηλές επιδόσεις σε μεγάλες ταχύτητες και αποστάσεις στον δρόμο, στοιχεία χαρακτήρα μίας εξαιρετικά ικανής και ευέλικτης μοτοσυκλέτας περιπέτειας. Και τώρα, μπορείτε να είστε από τους πρώτους που θα το αποκτήσετε!

Σύστημα online παραγγελίας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 27 Μαρτίου 2019 και ώρα 15.00, η Yamaha θα ξεκινήσει ένα σύστημα online παραγγελίας για όσους θέλουν να σχεδιάσουν την καλοκαιρινή τους περιπέτεια με το Tenere τους από τώρα! Οι πρώτες παραδόσεις προβλέπεται να πραγματοποιηθούν τον Ιούλιο του 2019 και θα αφορούν τους online πελάτες, με σειρά προτεραιότητας και την ειδική τιμή των 9.990€* για τη βασική έκδοση. Η συγκεκριμένη τιμή θα αφορά αποκλειστικά τις online παραγγελίες και θα ισχύει μέχρι να κλείσει το online σύστημα, στις 31 Ιουλίου 2019. Το σύστημα θα δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να επιβεβαιώσουν την παραγγελία τους με διάφορες επιλογές προαιρετικού εξοπλισμού, που θα είναι διαθέσιμες και στην έκδοση των 35kW. Και οι δύο εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες σε τρία χρώματα: Ceramic Ice, Competition White, Power Black. Μετά την εξυπηρέτηση των αρχικών online παραγγελιών, η Yamaha θα συνεχίσει τη διάθεση του Tenere στην τιμή των 10.490€* για τη βασική έκδοση από τον Σεπτέμβριο του 2019 και παραδόσεις μέσω των καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της σε όλη την Ευρώπη.

Βασικά χαρακτηριστικά του Tenere 700

–    Αγωνιστική εντός και εκτός δρόμου σπορ σχεδίαση, εμπνευσμένη από το πρωτότυπο T7, με το αυθεντικό DNA της σειράς Tenere
–    Πανίσχυρος, ομαλός και οικονομικός κινητήρας υψηλής ροπής
–    Ρυθμιζόμενο ABS για εκτός δρόμου οδήγηση
–    Ελαφρύ, μικρών διαστάσεων, ευέλικτο
–    Εξαιρετική ισορροπία ισχύος και ελέγχου
–    Δυναμικές εντός και εκτός δρόμου επιδόσεις
–    Δυνατότητα μεγάλων αποστάσεων με αυτονομία καυσίμου για 350+ χλμ.
–    Ανεμοθώρακας και χούφτες χεριών για τη μέγιστη προστασία
–    Υπερσύγχρονη ανάρτηση μεγάλης διαδρομής

Γνήσια αξεσουάρ

Για να ανταποκριθεί στις ανάγκες όσων αγαπούν τα ταξίδια, η σειρά θα περιλαμβάνει προαιρετικό εξοπλισμό αποσκευών και πολλά άλλα είδη, που θα αυξάνουν την άνεση και την ευκολία σε μεγάλες και πολύωρες  διαδρομές. Για τους περιπετειώδεις οδηγούς που λατρεύουν τη δράση εκτός δρόμου, η Yamaha θα προσφέρει τεχνικό εξοπλισμό που θα κάνει ακόμα πιο δυναμική την απόδοση και την εμφάνιση της μοτοσυκλέτας.

* Παράκληση να λάβετε υπ’ όψιν σας ότι οι αναφερόμενες τιμές είναι μόνο για τη βασική έκδοση και επίσης ότι η τιμή μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα διάθεσης. Επικοινωνήστε με τις τοπικές αντιπροσωπείες για πιο συγκεκριμένες πληροφορίες.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης