Ακόμα και Porsche στη διάθεση Πολιτείας και Δήμων…

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020, 20:35
Ακόμα και Porsche στη διάθεση Πολιτείας και Δήμων…

Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

     


Η «Μοτοδυναμική» είναι μία από τις πιο δυναμικές εταιρείες στην Ελλάδα με σημαντική παρουσία στον τομέα Όλοι εναντίον του αόρατου εχθρού...του αυτοκινήτου, της μοτοσυκλέτας και της αξεσουάρ θαλάσσης.

Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία του COVID-19 προχώρησε σε λήψη άμεσων μέτρων για τους εργαζόμενους με στόχο να περιορίσει την εξάπλωση, υιοθετώντας την εργασία εξ’ αποστάσεως.

Στην διάθεση της Πολιτείας

Θέλοντας να στηρίξει την τεράστια προσπάθεια της Πολιτείας που μάχεται με τον αόρατο εχθρό που ονομάζεται κορονοϊός, θέτει στη διάθεση της διάθεση της Πολιτείας και των Δήμων επιβατικά οχήματα, vans και μοτοσικλέτες ώστε να χρησιμοποιηθούν όπως και όπου οι ανάγκες το απαιτούν.

Ο Όμιλος Μοτοδυναμική θα διαθέσει ακόμα και αυτοκίνητα Porsche προκειμένου να βοηθήσουν τις Αρχές στο δύσκολο έργο που έχουν να αντιμετωπίσουν με τον αόρατο εχθρό…

Yamaha, Porsche, Sixt, Μοτοδίκτυο...

Να σημειώσουμε πως κάτω από την ομπρέλα του Ομίλου «Μοτοδυναμική» βρίσκονται εταιρείες όπως Yamaha, Porsche, Sixt, Μοτοδίκτυο και είναι σίγουρο πως θα καλύψουν σημαντικά κενά που υπάρχει τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Η συγκεκριμένη Yamaha Tracer 900GT είναι μία από τις μοτοσυκλέτες που θα παραδοθούν τις επόμενες ημέρες...

Η SIXT διαθέτει και αυτή με τη σειρά της σημαντικό στόλο οχημάτων...

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020, 20:35