Άλλο επίπεδο... αγροτικού με κινητήρα 6.7 λίτρα και 400 ίππους!

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019, 10:27
Άλλο επίπεδο... αγροτικού με κινητήρα 6.7 λίτρα και 400 ίππους!

Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       


Στην Αμερική τα κορυφαία σε πωλήσεις αυτοκίνητα είναι τα pick up, γνωστά στην Ελλάδα και ως αγροτικά. Η διαφορά είναι πως εκεί μπορεί ο καθένας να αποκτήσει ένα τέτοιου είδους όχημα σε αντίθεση με τη χώρα μας που θα πρέπει να δηλώνει αγρότης ή κάποιο παρεμφερές επάγγελμα.
Τέτοιο αγροτικό και ποιος δεν θα το ήθελε;
Ένα από τα κορυφαία και επιβλητικά pick up είναι το RAM που είναι διαθέσιμο (στην... Αμερική) στην κορυφαία έκδοση 2500 Longhorn Mega Cab. To συγκεκριμένο εφοδιάζεται με κινητήρα χωρητικότητας 6.7 λίτρων και αποδίδει 400 ίππους, γεγονός που μαρτυρά και την δύναμη που έχει στο δρόμο αλλά και όταν «εργάζεται».

Ωστόσο εκεί που το αμερικάνικο όχημα βγάζει μάτια είναι το εσωτερικό του που θυμίζει υπερπολυτελές μοντέλο με εξοπλισμό που περιλαμβάνει τα πάντα. Όπως θα δείτε και στο σχετικό video ακόμα και ο χώρος για τους πίσω επιβάτες είναι... τεράστιος ενώ υπάρχει και ένας έξτρα χώρος που βρίσκεται πίσω από τις πλάτες τους.

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια δείτε το σχετικό video και θα καταλάβετε...Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019, 10:27