Ξεκίνησε η διάθεση του ηλεκτρικού Countryman και της έκδοσης John Cooper Works

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017, 08:18
Ξεκίνησε η διάθεση του ηλεκτρικού Countryman και της έκδοσης John Cooper Works

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     


Πριν από περίπου έναν μήνα ξεκίνησε η διάθεση της νέας γενιάς του MINI Countryman. Στην γκάμα Οι επιλογές για το νέο Countryman είναι  πολλές και καλύπτουν όλα τα γούστα...υπήρχαν οι κλασικές εκδόσεις, ενώ πλέον η εισαγωγική εταιρεία των βρετανικών μοντέλων ανακοίνωσε τη διάθεση και δύο επιπλέον κορυφαίων εκδόσεων.

Ο λόγος για την Cooper S JCW ALL4 και την Cooper SE ALL4 (ηλεκτρικό), δύο εκδόσεις με πολύ ψηλή ιπποδύναμη. Συγκεκριμένα, στην περίπτωση του John Cooper Works, ο κινητήρας των 2.0 λίτρων αποδίδει 231 ίππους και κοστίζει 47.900 ευρώ.

Η έκδοση John Cooper Works αποδίδει 231 ίππους...

Και στην πρίζα...

Αντίστοιχα είναι διαθέσιμη και η έκδοση που μπαίνει στην... πρίζα και αποτελείται από βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 1.5 λίτρων και ηλεκτροκινητήρα, με τη συνολική απόδοση να αγγίζει τους 224 ίππους. Η ηλεκτρική έκδοση είναι διαθέσιμη με 43.511 ευρώ.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα γενιά του MINI Countryman πατήστε ΕΔΩΤο εσωτερικό της νέας γενιάς του Countryman
To MINI Countryman που μπαίνει στην... πρίζα!
Πλέον το MINI (έκδοση plug in hybrid) θα έχει τη δυνατότητα να κινείται μόνο με ρεύμα, αφού οι μπαταρίες του θα φορτίζουν από μία κοινή πρίζα!


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017, 10:24