Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν χωρά αμφισβήτηση πως το Opel Astra είναι ένα άκρως επιτυχημένο μοντέλο σε παγκόσμιο
Η Opel διατήρησε τις βασικές σχεδιαστικές γραμμές του Astra. Λογικό…επίπεδο, κατ’ επέκταση και στην Ελλάδα. Η εικόνα του… σίγουρου, του στιβαρού, του αυτοκινήτου που δεν θα χάσει ο ιδιοκτήτης πολλά χρήματα όταν πουληθεί, έχει δημιουργήσει ένα μύθο στην χώρα μας, που αναμένεται να συνεχιστεί με την 11η γενιά που ήδη κυκλοφορεί στους δρόμους.

Το νέο… αστέρι της Opel, όπως άλλωστε το αποκαλούν και οι άνθρωποι της εταιρείας, έκανε απόβαση και περιμένει να κερδίσει ή μάλλον να διατηρήσει την πρώτη θέση στην κατηγορία του όσον αφορά τις λιανικές πωλήσεις. Για να το καταφέρει αυτό θα πρέπει η νέα γενιά να ανταποκρίνεται στις σημερινές ανάγκες και να καλύπτει αυτά που θέλει ο σύγχρονος πελάτης.

Πάρτε μία γεύση από τη νέα γενιά του Opel Astra

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με έμφαση στις τεχνολογίες…
Στην δεύτερη επί ελληνικού εδάφους παρουσίαση που πραγματοποίησε πριν από λίγες ημέρες η Opel, είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μία πρώτη γεύση από το αυτοκίνητο εντός συνόρων. Ήταν λίγα
Σε 3 εκδόσεις είναι διαθέσιμο το Astra και με τιμή εκκίνησης τα 18.040 ευρώ. Μία βενζίνη και δύο diesel…τα χιλιόμετρα που καλύψαμε, ωστόσο διαπιστώσαμε τις αλλαγές συγκριτικά με τη προηγούμενη γενιά. Υψηλή ποιότητα, νέο εσωτερικό σύγχρονα συστήματα, καλή ποιότητα κύλισης αλλά και επιδόσεις δεδομένου ότι οδηγήσαμε την έκδοση diesel 1.6 με τους 136 ίππους. Ένα στοιχείο που η γερμανική φίρμα δίνει έμφαση είναι και στα νέας τεχνολογίας φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED. Πρόκειται για το σύστημα φωτισμού IntelliLux LED® matrix light, που προσαρμόζονται ανάλογα με τις συνθήκες και δεν «τυφλώνουν» τους απέναντι οδηγούς, προσφέροντας παράλληλα μέγιστη ορατότητα.

Αυτό είναι το νέο Opel Astra το οποίο όπως μπορείτε να παρατηρήσετε έχει διατηρήσει τις κλασικές σχεδιαστικές του γραμμές...

Service κάθε 30.000 χλμ.!!!
Σύμφωνα με την εταιρεία, ο κινητήρας 1.6 CDTI καταναλώνει 3.4 λίτρα diesel κάθε 100 χιλιόμετρα ενώ ένα ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο είναι τα διαστήματα service που γίνονται κάθε 30.000 χιλιόμετρα.

Το βάρος έχει μειωθεί συγκριτικά με την προηγούμενη γενιά, κατά 200 κιλά ενώ αίσθηση προκαλεί και ο συντελεστής αεροδυναμικής που κυμαίνεται στα 0,285 Cd.

Το νέο.. αστέρι της Opel ξεκίνησε να πωλείται και στην Ελλάδα

Οι τιμές του νέου Αstra
Να σημειώσουμε πως η νέα γενιά του Astra είναι διαθέσιμη με ένα κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1.0 λίτρου με 105 ίππους και τιμή 18.040 ευρώ (με απόσυρση). Επιπλέον υπάρχει και έκδοση diesel 1.6 λίτρων με 110 ίππους και τιμή 18.721 ευρώ (με απόσυρση).

Όσον αφορά την τιμή της έκδοσης diesel με τους 136 ίππους, αυτή αγγίζει τα 20.880 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του όφελους της απόσυρσης.

Πολύ καλή η οδική συμπεριφορά της νέας γενιάς...
Η ποιότητα κύλισης είναι ένα από τα χαρακτηριστικά στοιχεία του Astra

Νέα γενιά, νέο εσωτερικό... Αναβαθμισμένο...
Οι κινητήρες στο νέο Astra έχουν όλοι χαμηλή κατανάλωση!!!
Ένα όνομα. Μία ιστορία δεκαετιών..
Ο χώρος αποσκευών...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης