Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

      

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Στα τέλη του 2014, η VW διοργάνωσε στην Ελλάδα το μεγαλύτερο συνέδριο στην ιστορία της με στελέχη από όλο τον κόσμο. Συγκεκριμένα, 20.000 άνθρωποι της μάρκας ταξίδεψαν στην χώρα μας και Μετά την Μεσσηνία σειρά έχει η Αθήνα. Φαίνεται πως οι άνθρωποι της VW λατρεύουν την Ελλάδα επισκέφτηκαν την Μεσσηνία προκειμένου να ενημερωθούν για τη νέα γενιά του Passat που ήδη κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά.

Τα σχόλια από το ταξίδι στην Ελλάδα όλων όσων συμμετείχαν ήταν κάτι παραπάνω από θετικά και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τα μεγάλα «κεφάλια» της VW. Έτσι λοιπόν και με προτροπή στελεχών της ελληνική εισαγωγικής εταιρείας kosmocar AE, αποφασίστηκε να γίνει μία ακόμα συγκέντρωση, αυτήν τη φορά στην Αθήνα.

Ο τομέας του after sales είναι πολύ σημαντικός για κάθε αυτοκινητοβιομηχανία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Επίκεντρο και πάλι η Ελλάδα
Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο παγκόσμιο συνέδριο εισαγωγέων VW με θέμα το after sales.  Στο συνέδριο θα παρευρεθούν περίπου 350 προσκεκλημένοι οι οποίοι θα μείνουν στη χώρα μας για τρεις ημέρες. Παγκόσμιο κέντρο του συνεδρίου θα είναι γνωστό ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων, ωστόσο τα μεγαλοστελέχη της μάρκας θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν την Αθήνα και τις γύρω περιοχές καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής τους στην Πρωτεύουσα. 

Η εκδήλωση αυτή θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική για την χώρα μας καθώς θα γίνει γι’ ακόμα μία φορά επίκεντρο του κόσμου βάζοντας την στο χάρτη του συνεδριακού τουρισμού με θέμα το αυτοκίνητο. Να σημειώσουμε πως αντίστοιχα ταξίδια διεξάγονται συνεχώς σε χώρες όπως Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία και σίγουρα η κίνηση αυτή μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί. Αυτό που αναμένουμε είναι να υπάρξει συνέχεια (όσον αφορά τα συνέδρια), όχι μόνο από την πλευρά της VW αλλά και άλλων εταιρειών.

 

Διαβάστε επίσης: Στην Ελλάδα η μεγαλύτερη παρουσίαση μοντέλου στην ιστορία της VW

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης