Ο 13ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Formula E πραγματοποιήθηκε στους δρόμους του Η μαύρη σημαία του Di Grassi χάρισε τη νίκη στον LynnΛονδίνου και οι εκπλήξεις δεν έλειψαν. Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και στην καριέρα του κατάφερε να πάρει ο Alex Lynn με το μονοθέσιο της Mahindra.

Ο Βρετανός είχε εξαιρετική στρατηγική οδηγώντας έξυπνα και γρήγορα. Εκμεταλλεύτηκε τα προβλήματα και τα λάθη των αντιπάλων του και πήρε μια νίκη που δε θα την ξεχάσει ποτέ. Μάλιστα στο τέλος όλοι πίστευαν ότι η νίκη δεν ήταν εφικτή καθώς βρισκόταν στη δεύτερη θέση πίσω από τον Di Grassi, ωστόσο ο Βραζιλιάνος δέχτηκε ποινή διέλευσης στα pit την οποία δεν πραγματοποίησε με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τον αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Lynn πανηγύρισε σαν τρελός την πρώτη του νίκη μέσα στην πατρίδα του.

Το πρωτάθλημα Formula E πραγματοποιείται με ηλεκτρικά μονοθέσια

Στη δεύτερη θέση του αγώνα βρέθηκε ο Nyck De Vries με τη Mercedes EQ, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε οΗ Mahindra ετοιμάζει στην Αγγλία νέο σχεδιαστικό κέντρο Mitch Evans με τη Jaquar. Μέτριο αγώνα πραγματοποίησε ο Vergne με την DS Techeetah στη 12η θέση, ενώ πρώτη Nissan ήταν εκείνη του Buemi στη 13η θέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη βαθμολογία, πρώτος είναι De Vries με 95 βαθμούς, έχοντας πίσω του τους Frijns και Bird. Στους κατασκευαστές η Envision Virgin παραμένει πρώτη με τη Mercedes δεύτερη και τη Jaguar στην 3η θέση. Ακολουθούν οι DS, BMW και Audi, ενώ η Mahindra ανέβηκε στην 7η θέση.

Δείτε τα τελευταία λεπτά του αγώνα στο Λονδίνο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πώς η Nissan με το Brain to Performance βελτιώνει την απόδοση των οδηγών αγώνων

Η Dream Team της Audi για το Dakar 2022

Η DS παρουσίασε το νέο μονοθέσιο της στη Formula E

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης