Η ανανεωμένη εκδοχή του δημοφιλούς SUV είναι έτοιμη να λανσαριστεί και στις ευρωπαϊκές αγορές, έχοντας πιο εκλεπτυσμένο χαρακτήρα, πλουσιότερο εξοπλισμό και ορισμένες αλλαγές στα μηχανικά μέρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αναβαθμισμένο Forester ξεκινά την εμπορική του πορεία από τη Βρετανία και στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμο στις υπόλοιπες χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Αισθητικά, φέρει νέα γρίλια στη μάσκα, χρωμιωμένα διακοσμητικά στον προφυλακτήρα και πίσω φώτα LED με μαύρο πλαίσιο. Στα έξτρα περιλαμβάνονται τα προσαρμοζόμενα LED εμπρός φώτα που συνεργάζονται με το τιμόνι.

Στο εσωτερικό οι αλλαγές είναι περισσότερες, με τη Subaru να έχει τοποθετήσει ποιοτικότερα υλικά σε ταμπλό και πόρτες, νέα διακοσμητικά σε piano black και αλουμίνιο, προηγμένο σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 7 ιντσών και GPS. Επίσης, ενισχύθηκε η ηχομόνωση χάρη στις αναβαθμίσεις που έγιναν σε τζάμια και θόλους των τροχών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επεμβάσεις έγιναν στην ανάρτηση και το τιμόνι, προς όφελος της ποιότητας κύλισης και της οδικής συμπεριφοράς. Οι Ιάπωνες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο είναι πιο άνετο σε off-road καταστάσεις και το σύστημα διεύθυνσης πιο άμεσο και γρήγορο. Οι κινητήρες παραμένουν ως έχουν, με τον δίλιτρο ατμοσφαιρικό των 150 ίππων να είναι στη βάση της γκάμας, τον 2.0D των 147 ίππων να ακολουθεί και τον 2.0 DIT turbo βενζίνης απόδοσης 241 ίππων στην κορυφή.

Για να δείτε τη νεότερη γενιά του Forester πατήστε εδώ


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης