Αυτό είναι το εσωτερικό των νέων Dacia Sandero και Sandero Stepway

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020, 09:59
Αυτό είναι το εσωτερικό των νέων Dacia Sandero και Sandero Stepway

Τις πρώτες φωτογραφίες και ορισμένα χαρακτηριστικά από το εσωτερικό των νέων Sandero και Sandero Stepway έδωσε στη δημοσιότητα η ρουμανική εταιρεία η οποία ανήκει στον όμιλο Renault.

Η νέα γενιά του best seller μοντέλου της Dacia έχει αναβαθμιστεί ριζικά σε όλους τους τομείς, διατηρώντας όμως την εξαιρετική σχέση αξίας/τιμής. Οι επιφάνειες της καμπίνας καλύπτονται από καλύτερης ποιότητας υλικά, η συναρμογή έχει βελτιωθεί σημαντικά, ενώ πλέον συναντάμε μοντέρνα διακοσμητικά με έντονα χρώματα.

Τα Sandero και Sandero Stepway φέρουν στην κεντρική κονσόλα οθόνη αφής 8 ιντσών που υποστηρίζει όλες τις βασικές λειτουργίες συνδεσιμότητας. Στην πιο πλούσια έκδοση υπάρχει και Media Nav, αυτόματος κλιματισμός και μια πλήρη γκάμα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού.

Αντίθετα, η πιο απλή έκδοση εφοδιάζεται με σταθερή βάση για την υποδοχή του smartphone, μετατρέποντας το κινητό τηλέφωνο σε οθόνη για το σύστημα infotainment.

Αναλυτικές πληροφορίες για τα αυτοκίνητα θα δοθούν τις επόμενες ώρες. Όσο για το λανσάρισμα στην ελληνική αγορά, προγραμματίζεται για τις αρχές του 2021.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020, 10:04