Επιμέλεια: Περικλής Χαλάτσης

Την ώρα που οι παραγγελίες των νέων αυτοκινήτων μπαίνουν στο πρόγραμμα αναμονής από τρείς έως εννέα μήνες η Opel βρήκε τη λύση για άμεση παράδοση στη νέα έκδοση των μοντέλων Crossland, Family Edition. 
Η ευελιξία του Opel Crossland Family Edition εντυπωσιάζει. Έχει σύγχρονο design που είναι έτοιμο για κάθε πρόκληση. Από το τολμηρό Vizor έως το απόλυτα εργονομικό εσωτερικό, το Opel Crossland είναι το SUV που συνδυάζει εντυπωσιακή σχεδίαση, πρακτικότητα και άπλετους χώρους για όλη την οικογένεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αγοραστές του νέου Crossland μπορούν να ενισχύσουν την ασφάλεια του αυτοκινήτου με το IntelliGrip , το προσαρμοζόμενο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης που παρέχει βέλτιστη ελκτική πρόσφυση και σταθερότητα σε όλες τις επιφάνειες. Το IntelliGrip περιλαμβάνει τα εξής προγράμματα: Normal/On-road, Snow,Mud (Λάσπη). 

Τώρα το Opel Crossland γίνεται ακόμα πιο ελκυστικό, χάρη στη νέα έκδοση Family Edition, με τον αποδοτικό κινητήρα 1.2 Turbo 110hp και ένα ολοκληρωμένο πακέτο εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας. Στο βασικό εξοπλισμό της έκδοσης Family Edition περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, προβολείς ομίχλης, κάμερα οπισθοπορείας, διζωνικός κλιματισμός (ECC) και Sight & Light Pack.

Το SUV της Opel προσφέρεται με άμεση παράδοση σε συγκεκριμένες εκδόσεις εξοπλισμού ενώ με το προσιτό πρόγραμμα FamilyTime, ανάλογα με την έκδοση , το όφελος μπορεί να φθάσει έως 2.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης