Η 4η γενιά CRV και ο diesel κινητήρας 1.6 i-DTEC της σειράς Earth Dream Technology, που θα διατίθεται με την 9η γενιά Civic και το νέο CRV, θα πραγματοποιήσουν πανευρωπαϊκή παρουσίαση στο σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού την επόμενη εβδομάδα.


To ολοκαίνουργιο Honda CR-V

Ταυτόχρονα, θα παρουσιαστεί το ανανεωμένο CRZ, το οποίο διαθέτει αλλαγές στην εξωτερική και εσωτερική σχεδίασή του, ενώ έχει αυξηθεί η ισχύς τόσο του βενζινοκινητήρα όσο και του ηλεκτροκινητήρα, που διαθέτει για πρώτη φορά μπαταρίες ιόντων-λιθίου, χωρίς επιπτώσεις στην κατανάλωση ή αύξηση των ρύπων. Δυναμικό «παρών» θα δώσει επίσης και το αγωνιστικό Civic WTCC, μετά την ανακοίνωση της εταιρείας ότι θα συμμετέχει σε όλο το παγκόσμιο πρωτάθλημα αυτοκινήτων τουρισμού-WTCC του 2013 με οδηγούς τον Ιταλό Gabriele Tarquini και τον Πορτογάλο Tiago Monteiro. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, δίπλα στην 9η γενιά Civic οι επισκέπτες του περιπτερού θα μπορούν να θαυμάσουν την 1η γενιά (φωτογραφία κάτω) του παγκόσμιου μοντέλου που παρουσιάστηκε το 1972. Από τότε, οι πωλήσεις έχουν ξεπεράσει τις 20 εκατομμύρια μονάδες σε όλο τον κόσμο.

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης