Επιστρέφει στο συνεργείο το ακριβότερο SUV του κόσμου!

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016, 11:21
Επιστρέφει στο συνεργείο το ακριβότερο SUV του κόσμου!

Οι ανακλήσεις λόγω αστοχίας υλικού ή ελαττωματικών εξαρτημάτων δεν αφορούν μόνο τα μικρότερα και πιο φθηνά αυτοκίνητα παραγωγής. Προβλήματα εντοπίζονται ακόμα και στα οχήματα που κοστίζουν μια περιουσία, όπως αυτά των Ferrari, Lamborghini και Bentley.

Πρόσφατα, η βρετανική φίρμα κατασκευής πολυτελών αυτοκινήτων, ανακοίνωσε ότι προχωρά στην ανάκληση ορισμένων μονάδων της Bentayga λόγω προβλημάτων στον πίνακα οργάνων και στη βάση των καθισμάτων.

Η Bentley δεν έδωσε τα ακριβή στοιχεία των οχημάτων που επηρεάζονται, παρά μόνο ότι έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Μαρτίου και 30 Σεπτεμβρίου 2016. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας συναρμολόγησης στο εργοστάσιο δεν έγινε σωστή τοποθέτηση των βιδών στήριξης και συγκράτησης στο πάνελ του πίνακα οργάνων και στη βάση των καθισμάτων.

Οι ιδιοκτήτες των Bentayga που επηρεάζονται από την ανάκληση θα ειδοποιηθούν άμεσα μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους Bentley και να γίνουν οι απαραίτητες επιδιορθώσεις χωρίς κανένα κόστος.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016, 12:01