Του Λουκά Παπαλάμπρου

Το θρυλικό «GP Ice Race» επιστρέφει έπειτα από 45 χρόνια. Δύο ημέρες εκπληκτικού θεάματος σε ακραίες συνθήκες, ένα χειμερινό highlight που θα λατρέψουν οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και του σκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Porsche αναβιώνει έναν εμβληματικό αγώνα. Στο φημισμένο χειμερινό θέρετρο του Zell am See στην Αυστρία, δεκάδες επαγγελματίες οδηγοί και ερασιτέχνες θα δώσουν το επόμενο Σαββατοκύριακο (19-20 Ιανουαρίου) ένα σόου διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο παγωμένο Zell am See, κάτω από τις πίστες του σκι, θα συγκεντρωθούν ορισμένα από τα κορυφαία οχήματα της Porsche, όπως η 911 GT2 RS και η 911-992, παλαιότερα sportcar, σύγχρονα αγωνιστικά, όπως τα VW Polo GTI R5, Skoda Fabia R5, καθώς και vintage τετράτροχα, όπως το Audi Sport Quattro S1.

Η créme de la crème του αγωνιστικού κόσμου, όπως ο νικητής του Le Mans, Hans-Joachim Stuck, ο πρωταθλητής του DTM, Rene Rast, o πρώην πιλότος της F1, Mark Webber, ο οδηγός της Audi Motorsport, Daniel Abt, ο Χολιγουντιανός σταρ και οδηγός αγώνων, Patrick Dempsey, ο σπουδαίος Walter Röhrl και πολλοί ακόμη θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σε μία μαγευτική ατμόσφαιρα, οι συμμετέχοντες καλούνται να κάνουν αυτό που γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα, ντριφτάροντας και μονομαχώντας ρόδα με ρόδα στις χιονισμένες διαδρομές.

Την παράσταση αναμένεται να κλέψει το αγαπημένο σπορ skijöring των Νορβηγών, με σκιέρ να ρυμουλκούνται από αυτοκίνητα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης