Με το παράσημο της Λεγεώνας της τιμής τιμήθηκε από τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας ο επιχειρηματίας Ιωάννης Συγγελίδης για τη συνεισφορά του στην ανάπτυξη των ελληνογαλλικών σχέσεων στον χώρο των επιχειρήσεων.

Η απονομή έγινε από τον Γάλλο πρέσβη Ζαν Λουπ Κουν-Ντελφόρζ στη γαλλική πρεσβεία. «Θέλω να ευχαριστήσω από βάθους καρδίας την αυτού εξοχότητα τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας για τη μεγάλη τιμή που μου έκανε να μου απονείμει  το παράσημο της Λεγεώνας της τιμής της Γαλλικής Δημοκρατίας. Η  απόφαση της Γαλλικής Δημοκρατίας να παρασημοφορήσει έναν Έλληνα επιχειρηματία, είναι απόδειξη του ότι οι αρχές της εμπιστοσύνης, της φιλίας και της συνεργασίας μεταξύ των λαών της Γαλλίας και της Ελλάδας, τους οποίους συνέδεσαν και συνδέουν κοινοί αγώνες υπέρ της ελευθερίας και της προόδου, εξακολουθούν να ισχύουν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Συγγελίδης.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από τον ίδιο έχουν επίσης παρασημοφορηθεί ο πατέρας του, Γεώργιος Συγγελίδης, το 1981, και αδελφός του, Πολυχρόνης Συγγελίδης, το 2007, γεγονός που αποδεικνύει την εξαίρετη ποιότητα των πολύχρονων σχέσεων του ελληνικού επιχειρηματικού ομίλου με τη Γαλλία. Επίσης αξίζει να αναφέρουμε ότι ο όμιλος επιχειρήσεων Συγγελίδη εκπροσωπεί τη μάρκα Citroen στην Ελλάδα από το 1965 και μάλιστα με πολύ δυνατή παρουσία, που μεταφράζεται σε δεκάδες χιλιάδες πωλήσεις.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης