Ανοίγει η αυλαία για την Lamborghini Urus

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2017, 15:01
Ανοίγει η αυλαία για την Lamborghini Urus

Λίγα 24ώρα απέμειναν για τα επίσημα αποκαλυπτήρια του πολυαναμενόμενου SUV και η ιταλική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμη teaser video, το οποίο πιθανότατα, είναι και το τελευταίο.

Σε αυτό μιλάει ο επικεφαλής του σχεδιαστικού τμήματος της Lamborghini, Mitja Borkert. Ο 43χρονος, περιγράφει πώς εμπνεύστηκαν τον σχεδιασμό της Urus και το ρόλο που έπαιξαν τα Countach και LM002.

Παράλληλα, διέρρευσε μία νέα φωτογραφία από το εσωτερικό, όπου διακρίνεται η οθόνη αφής 8,6 ιντσών στην κεντρική κονσόλα, το virtual cockpit 10,1 ιντσών, ο κόκκινος διακόπτης εκκίνησης του κινητήρα, τα paddles αλλαγής των σχέσεων και τα κουμπιά του συστήματος κλιματισμού.

Ανάμεσα σε οδηγό και συνοδηγό υπάρχει ένα μεγάλο υποβραχιόνιο, με τις όλες τις επιφάνειες του σαλονιού να καλύπτονται από δέρμα και ανθρακονήματα. Εντυπωσιακή είναι και η κονσόλα στη μέση με τα αλουμινένια διακοσμητικά και τον μοχλό των προγραμμάτων λειτουργίας (Strada, Sport, Corsa, Sabbia, Terra και Neve).

Το πρώτο Super Sport SUV της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας θα παρουσιαστεί επίσημα τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, στην Sant’Agata της Μπολόνια και χαρακτηρίζεται από τη Lamborghini ως ένα εκπληκτικό τετράτροχο που θα αλλάξει τα δεδομένα στην κατηγορία των οχημάτων ελευθέρου χρόνου.Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2017, 15:01