Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

Πολύς ντόρος έχει γίνει τους τελευταίους μήνες με το νέο μοντέλο της Renault το οποίο φέρει την ονομασία Captur. Πρόκειται για ένα νέο αυτοκίνητο της κατηγορίας οχημάτων ελευθέρου χρόνου (SUV) που έχει πολλά προτερήματα και γι’ αυτό το αναμένουν με αγωνία πολλοί υποψήφιοι αγοραστές.

Σύμφωνα με τη νέα εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Renault (TEORΕΝ) το Captur θα βρίσκεται στις επίσημες αντιπροσωπείες της μάρκας από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Τότε θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να το δουν από κοντά και φυσικά να το δοκιμάσουν πριν προχωρήσουν την απόκτησή του. Προς το παρόν και όπως μπορείτε να δείτε από τις αποκλειστικές εικόνες που εξασφάλισε το zougla.gr, το Captur ήδη βρίσκεται στην Ελλάδα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα από τα πρώτα Renault Captur που ήρθαν… Ελλάδα

Να σημειώσουμε ότι το νέο γαλλικό μοντέλο κατάφερε να αποσπάσει την υψηλότερη βαθμολογία στις δοκιμές πρόσκρουσης EuroNCAP με πέντε αστέρια γεγονός που μεταφράζεται σε κορυφαία ασφάλεια για τους επιβάτες. Το εντυπωσιακό με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι ο νέος κινητήρας των μόλις 900 κ.εκ. (με 90 ίππους) ο οποίος προσφέρει επιδόσεις που θυμίζουν κινητήρα 1.600 κ.εκ. αλλά από πλευράς κατανάλωσης τα 4,9 λίτρα καυσίμου στα 100 χιλιόμετρα σίγουρα… θυμίζουν 1.000αράκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα θα υπάρχει μία ακόμα έκδοση βενζίνης 1.200 κ.εκ. με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και 120 ίππους ενώ διαθέσιμος θα είναι και ο πετρελαιοκινητήρας 1.500 κ.εκ. dci με 90 ίππους και μέση κατανάλωση τα 3,7 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα.

Το Renault Captur από πίσω…

Οι τιμές του Renault Captur δεν έχουν ακόμα γίνει γνωστές αλλά οι πληροφορίες του zougla.gr κάνουν λόγο για κοντά στα 15.000 ευρώ (με όφελος απόσυρσης), γεγονός που θα δίνει στο μοντέλο ακόμα ένα πλεονέκτημα. 

 

Πάρτε μία γεύση από το νέο SUV που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης