Ενθουσιασμός επικρατεί στο στρατόπεδο της γερμανικής μάρκας, καθώς οι παραγγελίες για το ολοκαίνουργιο Crossland X έχουν ξεπεράσει και τις πιο ευοίωνες προβλέψεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τον Μάρτιο, οπότε η Opel ξεκίνησε να δέχεται κρατήσεις για το μοντέλο, περισσότεροι από 50.000 πελάτες σε όλη την Ευρώπη έχουν δώσει προκαταβολή για την αγορά του.

Μάλιστα, η πιο δημοφιλής έκδοση είναι αυτή με τον πλουσιότερο εξοπλισμό «Innovation», με τους αγοραστές να επιλέγουν διχρωμία στο αμάξωμα. Επίσης, πάνω από το 50% ζητεί κάμερα οπισθοπορείας (Rear View Camera) ή πανοραμική κάμερα οπισθοπορείας (Panoramic Rear View Camera), το 40% παραγγέλνει τα συστήματα υποβοήθησης παρκαρίσματος (Front and Rear Park Assist) ή (Advanced Park Assist), ενώ ιδιαίτερη υψηλή είναι η ζήτηση για τους προβολείς full LED και τα καθίσματα AGR.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Crossland είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα, με τις τιμές να ξεκινούν από 17.300€ για τις βενζινοκίνητες εκδόσεις και από 19.900€ για την diesel. Προσφέρεται με τον τρικύλινδρο κινητήρα βενζίνης 1.2 λίτρου απόδοσης 81 και 110 ίππων και τον 1.6 CDTI με τους 99 ίππους. Τα μοτέρ συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων ή αυτόματο εξάρι.

Διαβάστε επίσης: Από 17.300 ευρώ το Opel Crossland X

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης