Στην κατηγορία των crossover/SUV εστιάζει το ενδιαφέρον της η τσεχική μάρκα, έχοντας στα σκαριά ένα ακόμη καινούργιο μοντέλο μετά τα Kodiaq και Karoq.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανακοίνωσε η Skoda, στην έκθεση της Γενεύης, που ανοίγει τις πύλες της στις αρχές Μαρτίου, θα παρουσιάσει το Vision X Concept, ένα πρωτότυπο που ανήκει στα compact crossover.

Το αυτοκίνητο αποτελεί ουσιαστικά τον «αδελφό» του Seat Arona και του επερχόμενου VW T-Cross, αλλά θα είναι πιο εξελιγμένο σχεδιαστικά. Το concept είναι βαμμένο σε έντονο πράσινο χρώμα, διαθέτει ιδιαίτερα δυναμικά φωτιστικά σώματα, ζάντες 20 ιντσών, κεκλιμένη γραμμή οροφή, τονισμένες γραμμές και όμορφο πίσω τμήμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εσωτερικό διακρίνεται η μεγάλη οθόνη αφής του συστήματος πολυμέσων, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, το τούνελ της κονσόλας και τα διακοσμητικά στο ταμπλό. Επίσης, εντύπωση κάνει η απουσία διακοπτών και κουμπιών.

Όσον αφορά στα μηχανικά μέρη, η Skoda άφησε να εννοηθεί ότι θα είναι διαθέσιμο τόσο ως plug-in hybrid όσο και ως ηλεκτροκίνητο, στο πλαίσιο του προγράμματος εξηλεκτρισμού της γκάμας.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης