Το ολοκαίνουργιο εργοστάσιο της γερμανικής φίρμας, το οποίο βρίσκεται λίγο έξω από τη Μόσχα, άνοιξε τις πύλες του. Η μονάδα παραγωγής χαρακτηρίζεται ως μία από τις πιο σύγχρονες παγκοσμίως, υιοθετώντας βιομηχανικές τεχνολογίες Επιπέδου 4.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εγκαταστάσεις κόστισαν περισσότερα από 250 εκατομμύρια ευρώ. H λειτουργία του εργοστασίου ξεκίνησε με την κατασκευή της Ε-Class. Σταδιακά θα προστεθούν τα μεγάλα SUV της γκάμας της μάρκας, με σχεδόν 1.000 άτομα να αποτελούν το εργατικό δυναμικό και το διοικητικό προσωπικό.

Τα εγκαίνια έγιναν παρουσία του ισχυρού άνδρα της Ρωσίας, Vladimir Putin, του επικεφαλής της Mercedes, Dieter Zetsche, του υπουργού Βιομηχανίας και Εμπορίου της Ρωσίας, Denis Manturov, του υπουργού Οικονομίας και Ενέργειας της Γερμανίας, Peter Altmaier και πολλών ακόμη αξιωματούχων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Putin δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, με τον υπουργό Βιομηχανίας και στενό του συνεργάτη, Denis Manturov, να τονίζει τη σημασία αυτής της επένδυσης από την πλευρά της Mercedes και το γεγονός ότι όλες οι διαδικασίες κατασκευής των οχημάτων θα γίνονται αποκλειστικά στο συγκεκριμένο εργοστάσιο.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης