Οδηγείς το νέο Nissan Qashqai και κερδίζεις ένα tablet!

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014, 10:54
Οδηγείς το νέο Nissan Qashqai και κερδίζεις ένα tablet!

Η δεύτερη γενιά του Nissan Qashqai είναι διαθέσιμη εδώ και λίγες ημέρες στην ελληνική αγορά. Όπως έχει φανεί η απήχηση είναι μεγάλη, στο περιορισμένο αυτή τη χρονική περίοδο αγοραστικό κοινό, αλλά το μοντέλο είναι τόσο καλό που και να μην θες να αγοράσεις αυτοκίνητο, το... σκέφτεσαι.
Το νέο Nissan Qashqai...

Αυτό το έχουν καταλάβει πολύ καλά οι αντιπρόσωποι της μάρκας και γι' αυτό το λόγο έχουν προχωρήσει σε ενέργειες σύγχρονης αντίληψης για να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του κόσμου. Μετά την Αθήνα ήρθε και η σειρά της Θεσσαλονίκης να πάρει  την σκυτάλη καθώς η εταιρεία ΑΝΟΡ Α.Ε. δίνει τη δυνατότητα σε αυτούς που κάνουν test drive μέχρι τις 11 Απριλίου να μπουν στην κλήρωση για να κερδίσουν ένα ολοκαίνουργιο tablet. Αντιπροσωπεία που παίζεις και... μπάλα!

Η εν λόγω εταιρεία εδρεύει στην περιοχή της Ευκαρπίας (έναντι νοσοκομείου Παπαγεωργίου) και φιλοξενείται σε έναν υπερσύγχρονο κτηριακό συγκρότημα 3.500 τ.μ. Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε ραντεβού για δοκιμή με το ιαπωνικό SUV μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο 2310 644300. 

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014, 10:54