Στην ανανέωση του μεσαίου SUV της προχώρησε η γερμανική φίρμα, προκειμένου να φρεσκάρει την εικόνα του μοντέλου της. Η GLK φέρει αρκετές και ουσιαστικές αλλαγές τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, περιλαμβάνοντας επιπλέον πληθώρα συστημάτων ασφαλείας.

Οι κυριότερες διαφορές εντοπίζονται στο εμπρός τμήμα, με την GLK να διαθέτει ανασχεδιασμένη μάσκα και νέα φώτα τεχνολογίας LED, ενώ στο πίσω έχει καινούργιο προφυλακτήρα και φώτα. Διαφορετικές είναι και οι ζάντες, με διαστάσεις από 17 έως 20 ίντσες. Στην καμπίνα, οι αλλαγές εστιάζονται στις επενδύσεις των καθισμάτων, με την οθόνη που φιλοξενεί το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης να είναι επίσης καινούργια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ό,τι αφορά στις τεχνολογίες, η GLK περιλαμβάνει νέα συστήματα ασφαλείας, όπως τα «Attention Assist», «Distronic Plus», «Active Lane Keeping Assist», «Active Blind Spot Assist» και «Active Parking Assist». Στο πακέτο «AMG Sport Package» υπάρχουν νέες ζάντες, διαφορετική ρύθμιση στην ανάρτηση, νέοι προφυλακτήρες, φώτα ημέρας και καινούργια γρίλια μπροστά.

Οι κινητήρες παραμένουν ως έχουν, με την πετρελαιοκίνητη έκδοση 2,2 λίτρων, με τους 143 ίππους, να παραμένει μια από τις καλύτερες επιλογές για την ελληνική αγορά.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε εδώ εικόνες της ανανεωμένης Mercedes GLK

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης