Πίσω από το τιμόνι της νέας Mercedes G-Class

Πίσω από το τιμόνι της νέας Mercedes G-Class

Έπειτα από τις επίσημες εικόνες του εσωτερικού, η γερμανική φίρμα έδωσε ένα video από την καμπίνα του καινούργιου μεγάλου SUV, το οποίο αναμένεται να αποκαλυφθεί τις επόμενες μέρες.

Στις φωτογραφίες και στα teaser video, η Mercedes δείχνει μόνο το σαλόνι της νέας G-Class, υποστηρίζοντας ότι είναι πιο ευρύχωρο, πολυτελές και προηγμένο τεχνολογικά από ποτέ. Το εμβληματικό τετρακίνητο μοντέλο, με περισσότερα από 40 χρόνια παρουσίας στην αγορά, αναμένεται να θέσει νέα δεδομένα στην κατηγορία του.

Οι εκτός δρόμου δυνατότητες θα παραμένουν ασυναγώνιστες, με την ποιότητα κύλισης στην άσφαλτο να έχει αναβαθμιστεί ριζικά. Η σχεδίαση του εξωτερικού αμαξώματος λογικά ακολουθεί τη σχεδιαστική φιλοσοφία των προκατόχων, ενώ κάτω από το καπό θα τοποθετηθούν τα ισχυρότερα μηχανικά σύνολα της εταιρείας.

Η παγκόσμια πρεμιέρα της G-Class έχει προγραμματιστεί για τον Ιανουάριο, στην έκθεση του Ντιτρόιτ, με το λανσάρισμα στην αγορά να ξεκινά αργότερα.Διαβάστε επίσης: Εντυπωσιάζει το σαλόνι της νέας Mercedes G-Class

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017, 12:40