Πως με μία... καρφίτσα επιδιορθώνεις τα πιτσιλιστήρια

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013, 19:40
Πως με μία... καρφίτσα επιδιορθώνεις τα πιτσιλιστήρια

Με ένα πολύ χρηστικό θέμα ασχολήθηκε η τηλεοπτική εκπομπή «Ό,τι Κινείται» και έχει να κάνει με τα πιτσιλιστήρια των υαλοκαθαριστήρων στο αυτοκίνητο. Όπως μπορείτε να παρακολουθήσετε στο σχετικό video, με μία απλή... καρφίτσα ο καθένας που ακόμα και να μην γνωρίζει πως ανοίγει το καπό του αυτοκινήτου, μπορεί να τα διορθώσει τα και να τα κάνει να λειτουργούν σωστά πετώντας το νερό στο παρ μπριζ και όχι στα... πίσω αυτοκίνητα.

Στην ίδια εκπομπή που μεταδόθηκε την Δευτέρα 10 Μαΐου από την τηλεοπτική συχνότητα του καναλιού Ζoom θα μάθετε για την τιμή της νέας Corvette (40.000 ευρώ), για την κίνηση των Κινέζων που θα εξοπλίσουν με wi fi τα αστικά λεωφορεία αλλά και το νέο κάθισμα-batman του αυτοκινήτου για τους πιτσιρικάδες. Φυσικά δεν λείπουν τα τρελά και παλαβά των δρόμων...

Την εκπομπή «Ό,τι Κινείται» παρουσιάζει ο Βασίλης Σαρημπαλίδης και μεταδίδει το κανάλι Zoom κάθε μέρα (Δευτέρα - Παρασκευή) στις 20.55, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.Παρακολουθήστε την εκπομπή που μεταδόθηκε την Παρασκευή 10 Μαΐου (το θέμα με την αγγελία ξεκινά μετά το 2:35)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013, 19:40