Ένα αυτοκίνητο. Μία γυναίκα. 10 ηφαίστεια. 72 ώρες. Η πρόκληση είναι τεράστια, αλλά με τα κατάλληλα εφόδια, επιμονή και υπομονή όλα είναι δυνατά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Hyundai Μεγάλης Βρετανίας πραγματοποίησε μία ιδιαίτερα φιλόδοξη αποστολή. Το Kona κατάφερε να σκαρφαλώσει στα 10 μεγαλύτερα ηφαίστεια του Ηνωμένου Βασιλείου μέσα σε μόλις τρεις μέρες. Πίσω από το τιμόνι βρισκόταν η εξερευνήτρια Sophie Radcliffe, μία από τις πιο σκληροτράχηλες γυναίκες και η μοναδική που έχει ανέβει στα οκτώ υψηλότερα βουνά των Άλπεων με ποδήλατο.

Το κορεατικό compact SUV ανταποκρίθηκε εξαιρετικά, ενθουσιάζοντας την αθλήτρια και την ομάδα υποστήριξης. Η Radcliffe ακολούθησε με το Kona διαδρομές που δεν είναι προσιτές στο κοινό. Αντιμετώπισε πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες, με χιόνι και ισχυρούς ανέμους. Όταν το αυτοκίνητο αδυνατούσε να προχωρήσει πιο πάνω, η Sophie συνέχιζε μέχρι την κορυφή με τα πόδια ή το ποδήλατο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να φέρει εις πέρας την αποστολή δεν έκανε ούτε μία στάση. Επί 69,5 ώρες οδηγούσε και σκαρφάλωνε στα ηφαίστεια, καλύπτοντας μία απόσταση 1.700 χιλιομέτρων.

Ανακαλύψτε το νέο Kona


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης