Η σωστή επιλογή και χρήση του παιδικού καθίσματος και των ζωνών ασφάλειας, είναι υποχρέωση κάθε γονέα. Τα παιδιά, από τη στιγμή που θα μπουν στο αυτοκίνητο, πρέπει να τοποθετούνται σε εγκεκριμένου τύπου καθίσματα, ακόμα και αν η απόσταση είναι μικρή.

Στην αγορά κυκλοφορούν αρκετά καθίσματα υψηλής ποιότητας και για κάθε βαλάντιο. Ωστόσο, ένα από αυτά κάνει τη διαφορά, προσφέροντας τα μέγιστα επίπεδα ασφάλειας στα παιδιά. Πρόκειται για το Platinum SafeMax All-in-One της σουηδικής εταιρείας Evelflo, το οποίο εξελίχθηκε και κατασκευάστηκε σε συνεργασία με τον αμερικανικό όμιλο βρεφικών καταστημάτων Babies R Us.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παιδικό κάθισμα έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές, περιλαμβάνει τα πιο προηγμένα υλικά και είναι το πρώτο που πέρασε τις δοκιμές σε περίπτωση ανατροπής του αυτοκινήτου και μάλιστα έπειτα από περιστροφή στο οδόστρωμα. Με απλά λόγια, σε αυτό το κάθισμα, το παιδί παραμένει σταθερό και ασφαλές ακόμα και αν το όχημα τουμπάρει.

Απευθύνεται σε μωρά και παιδιά, βάρους από 2,2 έως 54 κιλά! και τοποθετείται με αντίθετη φορά από την κατεύθυνση του αυτοκινήτου ή προς τα εμπρός.  Όσο για την τιμή, αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ κοστίζει 239.99 δολάρια, δηλαδή 220 ευρώ και είναι διαθέσιμο on line.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

    

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης