Τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα από τα καλύτερα μικρά της αγοράς στην πιο ανταγωνιστική τιμή και με αυτόματο κιβώτιο προσφέρει η Citroen στους υποψήφιους αγοραστές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν λοιπόν θέλετε ένα λιλιπούτειο όχημα με μοντέρνα εμφάνιση για να κινείστε άνετα και με στιλ στην πόλη, το C1 είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές. Φέρει αποδοτικούς κινητήρες που διακρίνονται για τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων, εξοπλισμό που συναντάται σε αυτοκίνητα μεγαλύτερης κατηγορίας και προηγμένες τεχνολογίες, όπως οθόνη αφής, σύστημα Mirror Screen και κάμερα οπισθοπορείας.

Το C1 με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων είναι πλέον διαθέσιμο στην εξαιρετική τιμή των 11.119 ευρώ. Αφορά αποκλειστικά στην έκδοση 1.0 Feel iTouch με τους 68 ίππους και ισχύει για αυστηρά περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, η ελληνική εισαγωγική εταιρεία ανακοίνωσε και ένα νέο, άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα για όλες τις εκδόσεις του C1, με 0% επιτόκιο, προκαταβολή από 183€ τον μήνα -ανάλογα με την έκδοση- και 36 μήνες διάρκεια.

Η άτοκη χρηματοδότηση είναι εναλλακτική στις υπάρχουσες προωθητικές ενέργειες.

Δείτε εδώ όλα τα χαρακτηριστικά του C1


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης