Η Σαντορίνη είναι ένα από τα πιο διάσημα νησιά σε όλο τον κόσμο. Η εκπληκτική θέα της καλντέρας, το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, τα σοκάκια της προσελκύουν κάθε χρόνο χιλιάδες τουρίστες από κάθε γωνιά της Γης. Πλέον, το όνομά της βρίσκεται και στον Range Rover Evoque.

Η βρετανική φίρμα αναμένεται να παρουσιάσει τις επόμενες μέρες μια νέα έκδοση του sport SUV της, η οποία θα παραχθεί σε περιορισμένες μονάδες. Ονομάζεται Evoque Sicilian Yellow και είναι διαθέσιμη σε δύο χρώματα (κίτρινο και μαύρο). Το δεύτερο χρώμα έχει την ονομασία «Santorini» και έχει εμπνευστεί από το πετρώδες έδαφος του ελληνικού νησιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συγκεκριμένη έκδοση είναι διαθέσιμη και στα δύο αμαξώματα (coupe και πεντάθυρο), με τις πωλήσεις να ξεκινούν στις ευρωπαϊκές αγορές τον ερχόμενο Μάιο και μόνο έπειτα από παραγγελία.

Το συγκεκριμένο χρώμα «Santorini» ωστόσο, είναι διαθέσιμο και στη συμβατική γκάμα του Evoque που κυκλοφορεί στη χώρα μας και μπορεί να το παραγγείλει όποιος επιθυμεί, με το κόστος του να είναι ίδιο με αυτό ενός μεταλλικού χρώματος.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης