Η Porsche το χαρακτηρίζει ως το πιο γρήγορο και εντυπωσιακό αυτοκίνητο που έχει κατασκευαστεί ποτέ στην κατηγορία του. Η νέα Cayenne Turbo S των 550 ίππων βρέθηκε στην πίστα, προκειμένου να αποδείξει ότι είναι η καλύτερη όλων.

Έπειτα από τα πρώτα στοιχεία και φωτογραφίες του πανίσχυρου SUV μοντέλου της, η γερμανική φίρμα έδωσε και το πρώτο video, με τον Gordon Robertson, διευθυντή εκπαιδευτικής οδήγησης, να βρίσκεται πίσω από τιμόνι. Η νέα Cayenne Turbo S τροφοδοτείται από έναν V8 4,4 λίτρων κινητήρα, απόδοσης 550 ίππων και ροπής 750 Nm. Επιταχύνεται στα 0-100 σε 4,5 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 283 χλμ./ώρα. Εκτός από επιδόσεις, το γερμανικό SUV έχει και εκπληκτική συμπεριφορά στον δρόμο, φέροντας παράλληλα πληθώρα τεχνολογικών συστημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αερανάρτηση, σύστημα κατανομής ροπής, μπλοκέ διαφορικό, σύστημα ελέγχου πλαισίου και πακέτο Sport Chrono βρίσκονται στον βασικό εξοπλισμό, όπως και οι αποκλειστικές ζάντες 21 ιντσών, οι τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης, οι λεπτομέρειες από ανθρακονήματα στο εσωτερικό και οι νέες δερμάτινες επενδύσεις σε κόκκινη απόχρωση. Όσο για την τιμή, στη Γερμανία ξεκινά από 151.700 ευρώ.

Δείτε εδώ το πρώτο video της νέας Cayenne Turbo S

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης