Έπειτα από την παρουσίαση των ανανεωμένων μοντέλων των Σειρών 1 και 2, η βαυαρική φίρμα ανακοίνωσε ότι η μεγαλύτερη Σειρά 3 θα προσφέρεται από τον Ιούλιο σε τρεις ειδικές εκδόσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι νέες εκδόσεις φέρουν τις ονομασίες Edition Sport Line Shadow, Edition Luxury Line Purity και Edition M Sport Shadow. Αφορούν τόσο στις sedan όσο και τις touring εκδοχές του μοντέλου, αναδεικνύοντας την πολυτέλεια, την κομψότητα και τα σπορ χαρακτηριστικά του.

Η Edition Sport Line Shadow διακρίνεται για την ξεχωριστή σκούρα αισθητική χάρη στο μαύρο πλαίσιο περιμετρικά των φωτιστικών σωμάτων, τους μαύρους αεραγωγούς, την ίδια απόχρωση σε γρίλια και απολήξεις της εξάτμισης και τις ζάντες 18 ιντσών Jet Black. Όμοια είναι η φιλοσοφία στο εσωτερικό, με τις ραφές στο τιμόνι, τα σκούρα αλουμινένια διακοσμητικά και το χρώμιο να κυριαρχούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Edition Luxury Line Purity εκφράζει την πολυτέλεια, διαθέτοντας σατινέ αλουμινένιο φινίρισμα σε αεραγωγούς, προφυλακτήρα, γρίλια, παράθυρα και απολήξεις της εξάτμισης. Αποκλειστικές είναι οι ζάντες 17 ή 19 ιντσών, με την καμπίνα να περιλαμβάνει σπορ τιμόνι, καφέ επενδύσεις και ραφές. 

Τέλος, η Edition M Sport Shadow, που θα λανσαριστεί αργότερα στην αγορά, διακρίνεται για τα σκουρόχρωμα φώτα, τους μαύρους προβολείς ομίχλης, τους αεραγωγούς και τη γρίλια, τις ζάντες 19 ιντσών Orbit Grey και τη σπορ ανάρτηση M. Το πακέτο M καλύπτει τόσο το εξωτερικό αμάξωμα όσο και το εσωτερικό.

Παράλληλα, η BMW έκανε γνωστό ότι τους επόμενους μήνες θα ανανεώσει στα σημεία τη Σειρά 3, εμπλουτίζοντας την παλέτα των χρωμάτων με νέες αποχρώσεις, τοποθετώντας καινούργιες ζάντες και το αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων iDrive.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης