Μπορεί κατά καιρούς να έχουμε δει περίεργες κατασκευές να κυκλοφορούν στους δρόμους. Αυτή τη φορά όμως ίσως μιλάμε για το πιο περίεργο και ιδιαίτερο κατασκεύασμα που έχουμε αντικρίσει. 

Είναι φορτηγό; Είναι σκάφος; Είναι καρχαρίας!
Ο δημιουργός του ονομάζεται Kurk και είναι από το Woodstock της Georgia. Ο συγκεκριμένος τύπος έχει αποδείξει πως η φαντασία του γύρω από τα οχήματα είναι ατελείωτη καθώς και στο παρελθόν είχε παρουσιάσει ανάλογα… project. Αυτή τη φορά όμως τράβηξε τα παγκόσμια φλας πάνω του με το νέο δημιούργημα του, το οποίο έχει και άδεια κυκλοφορίας για τον δρόμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον πιο περήφανος από ποτέ, κατάφερε μόνος του να συνδυάσει ένα pick-up με ένα σκάφος και να δημιουργήσει το μοναδικό αυτοκίνητο – καρχαρία στον κόσμο. Το σασί είναι από το αυτοκίνητο έχοντας και μηχανή V8 5.700κ.εκ., ενώ πλαϊνά και πάνω μέρος είναι από το σκάφος. Μάλιστα όπως θα δείτε δεν υπάρχουν καν πόρτες, καθώς μέσω υδραυλικού συστήματος, σηκώνεται όλο  το πάνω μέρος, το οποίο όντας ζωγραφισμένο σαν καρχαρίας, δίνει την ευκαιρία στον οδηγό να περάσει στο εσωτερικό και στο απέναντι αυτοκίνητο να… τρέξει μακριά από τα σαγόνια του.

Θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλές σειρές για να το περιγράψουμε, όμως και πάλι δεν θα καταφέρναμε να «ζωγραφίσουμε» την εικόνα του συγκεκριμένου οχήματος στο μυαλό σας. Για ένα τόσο περίεργο θέαμα, καλύτερα να αφήσουμε να μιλήσει το βίντεο
.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης