Το 2014, όπως έχουμε γράψει, θα είναι ένα καλύτερο έτος για τους αγώνες αυτοκινήτου. Αρκετοί οδηγοί με καλά αυτοκίνητα αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών προς όφελος όχι μόνο του σπορ αλλά και των φιλάθλων.  

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αναβάσεων θα εμφανιστεί και μάλιστα σε όλους τους αγώνες, ο Βαγγέλης Αρβανιτάκης Junior. Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, ο γνωστός αεροδυναμιστής στην ομάδα Formula 1 της Ferrari, θα συμμετάσχει με Mitsubishi EVO 9, γεγονός που ανεβάζει αυτομάτως το επίπεδο. Να σημειώσουμε πως σε αυτή την κατηγορία τρέχει ο Παναγιώτης Κύρκος (γιος του Λεωνίδα), ενώ ετοιμάζεται να επιστρέψει και ο Στέφανος Σπάρταλης, αμφότεροι με Mitsubishi EVO 9!!! Με τρεις πολύ δυνατούς οδηγούς στην συγκεκριμένη κατηγορία σίγουρα το θέαμα και οι… κόντρες αναμένονται συναρπαστικές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Βαγγέλης Αρβανιτάκης Junior…

«Κόντρα» από τα παλιά…
Η… κόντρα πάντως Βαγγέλη Αρβανιτάκη (γιος του Γιώργου) – Παναγιώτη Κύρκου, θα θυμίσει σε πολλούς, παλιές καλές εποχές, όπου οι Βαγγέλης Αρβανιτάκης (θείος του άλλου… Βαγγέλη) και Λεωνίδας Κύρκος τα έδιναν όλα για την πρώτη θέση. Με τη νέα γενιά, πλέον, να περιμένει με αναμμένες τις μηχανές, η αγωνία κορυφώνεται και η ελπίδα για αλλαγή στον μηχανοκίνητο αθλητισμό (παρά την κρίση) φαίνεται στον ορίζοντα…

Να σημειώσουμε επίσης ότι, το αυτοκίνητο με το οποίο θα τρέξει ο Αρβανιτάκης Junior είναι του Παναγιώτη Καιτατζή ο οποίος θα υποστηρίζει την προσπάθεια του οδηγού.. Αυτό σημαίνει πως τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα γι’ αυτούς που θα επιλέξουν να τρέξουν στην κατηγορία Ν….

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ο Βαγγέλης Αρβανιτάκης Junior θα τρέξει με το αυτοκίνητο του Τάκη Καιταζή κάτι που σημαίνει πως τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για τους αντιπάλους του στην κατηγορία Ν…



Στη φωτογραφία ο Βαγγέλης Αρβανιτάκης με το πασίγνωστο (στο χώρο των αγώνων) Ford Escort…

 

Ο Αρβανιτάκης Junior ποζάρει με τον παγκόσμιο τίτλο F1 της Brawn GP όταν δούλευε σε αυτήν ως αεροδυναμιστής…

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης