Η σορός του θρυλικού Αργεντινού οδηγού της F1 μεταφέρθηκε από το κοιμητήριο της πόλης Μπαλκάρσε στο νεκροτομείο του Μπουένος Άιρες, ώστε να γίνει λήψη των δειγμάτων DNA για τεστ πατρότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκεί, οι γιατροί θα αναλύσουν και θα συγκρίνουν το DNA του Juan Manuel Fangio με αυτό των Oscar Espinosa και Ruben Vazquez, οι οποίοι ισχυρίζονται πως είναι γιοι του πέντε φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της F1.

Αν αποδειχθεί πως οι δύο ηλικιωμένοι είναι απόγονοι του Fangio, τότε θα έχουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν μέρος της τεράστιας περιουσίας του πατέρα τους, ο οποίος την είχε αφήσει όλη σε ένα ίδρυμα που φέρει το όνομά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θυμίζουμε πως τα τελευταία χρόνια ο Fangio έχει γίνει αντικείμενο έντονης δικαστικής διαμάχης, έπειτα από τους ισχυρισμούς των δύο ανδρών ηλικίας 77 και 73 ετών αντίστοιχα, ότι είναι γιοι του. Τα αποτελέσματα των τεστ αναμένονται σε περίπου δύο μήνες.

Ο Fangio απεβίωσε στις 17 Ιουλίου του 1995 σε ηλικία 84 ετών. Αν και δεν είχε παντρευτεί ποτέ, ούτε είχε αναγνωρίσει κανένα παιδί, διατηρούσε μακροχρόνια σχέση με την Andrea Berruet, μητέρα του Espinoza, αλλά και με αυτή του Vazquez.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης