Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Το όνειρό του πραγματικότητα θα κάνει ένας εκ των Mick Schumacher, Callum Ilott και Robert Shwartzman. Αμφότεροι ανήκουν στη Ferrari Driver Academy και αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Formula 2. Το 2021 ωστόσο κάποιος θα τρέχει στη Formula 1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το όνομα του εκλεκτού της Scuderia Ferrari θα ανακοινωθεί στις αρχές Δεκεμβρίου, πριν δηλαδή τον τελευταίο αγώνα της σεζόν για τη F2.

Κανείς από τους τρεις δεν πρόκειται να τρέξει με το κόκκινο μονοθέσιο, καθώς οι θέσεις είναι πιασμένες από τους Leclerc και Sainz. Επίσης οι Raikkonen και Giovinazzi διατηρήθηκαν στο ρόστερ της Alfa Romeo. Οπότε η μοναδική ομάδα η οποία μπορεί να προσφέρει θέση βασικού οδηγού στη Formula 1 είναι η Haas.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Αμερικανοί -συνεργάζονται με τη Ferrari- δεν θα συνεχίσουν με τους Kevin Magnussen και Romain Grosjean. Οπότε και τα δύο μονοθέσια είναι κενά για την επόμενη σεζόν.

Schumacher και Ilott φαντάζουν ως τα μεγάλα φαβορί για να πάρουν τη μία από τις δύο θέσεις.

Αν μπορούσαμε να στοιχηματίσουμε σε κάποιον, αυτός θα ήταν ο Schumacher. Ο γιος του σπουδαίου Γερμανού οδηγού έχει ένα μικρό προβάδισμα για να βρεθεί στην κορωνίδα του μηχανοκινήτου αθλητισμού, καθώς, εκτός από ταλαντούχος, συνεργάζεται με πολύ μεγάλους χορηγούς, ενώ έχει και το brand name, κάτι πολύ σημαντικό για το μάρκετινγκ.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης