Συναρπαστικό θέαμα πρόσφεραν οι οδηγοί στις κατατακτήριες δοκιμές, με τον Lewis Hamilton να παίρνει την pole position, τον Nico Rosberg να ακολουθεί και τον Nico Hulkenberg να είναι τρίτος.

Παραδοσιακά, στην πίστα του Spielberg που πλέον ονομάζεται Red Bull Ring ο καιρός είναι απρόβλεπτος, αφού βρίσκεται στους πρόποδες των Άλπεων σε ένα πανέμορφο περιβάλλον. Όπως συμβαίνει συνήθως, έτσι και σήμερα, η βροχή έδινε τη θέση της στον ήλιο, με τους πιλότους να δίνουν τρομερή μάχη με τα χρονόμετρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Hamilton είναι αυτός που θα εκκινήσει από την πρώτη θέση στον αυριανό αγώνα (15:00 ώρα Ελλάδας), με τον team-mate παρότι έκανε το δεύτερο καλύτερο χρόνο να εκκινεί έβδομος, λόγω της ποινής πέντε θέσεων που δέχτηκε έπειτα από την αλλαγή κιβωτίου στο μονοθέσιο του. Τη θέση του παίρνει ο Hulkenberg, με τον Jenson Button να εκμεταλλεύεται την ποινή πέντε θέσεων του Vettel και να ανεβαίνει τρίτος. Ο Γερμανός οδηγός της Ferrari τιμωρήθηκε για τον ίδιο ακριβώς λόγο με τον Rosberg και πέφτει ένατος.

Στην τέταρτη και πέμπτη θέση είναι οι Raikkonen και Ricciardo, με την πρώτη δεκάδα να συμπληρώνουν οι Bottas, Verstappen και Massa.

Δείτε εδώ τους χρόνους των οδηγών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης