Στις 10 το βράδυ, πέντε πιλότοι της F1 όταν σβήσουν τα πέντε κόκκινα φώτα θα επιχειρήσουν θα «πεταχτούν» μπροστά και να στρίψουν πρώτοι. Η σειρά εκκίνησης είναι Verstappen,Russell, Hamilton,Perez και Sainz. Όλοι θέλουν βάθρο. Ο Max Verstappen που έχει κερδίσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα F1 2022 θέλει να καταρρίψει το ρεκόρ του Sebastien Vettel  και του Michael Schumacher. Φυσικά έχει και εκατοντάδες φίλους που τον ακολουθούν σε όλους τους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος αλλά και χιλιάδες Μεξικανούς που θέλουν να κερδίσει αν δεν κερδίσει ο Perez.

Ο George Russell θέλει να κάνει την πρώτη νίκη στην καριέρα του. Ο Lewis Hamilton έχει ανάγκη για μια νίκη το 2022. Αν και έχει ανέβει αρκετές φορές στο βάθρο δεν κατάφερε να ανέβει στο πρώτο σκαλί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Sergio Perez, ακούει τους χιλιάδες οπαδούς του στο Autodromo Hermanos Rodriguez να φωνάζουν CHECO-CHECO και θέλει την νίκη.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φαντασθείτε τι θα γίνει στο Μεξικό σε περίπτωση που κερδίσει τον αγώνα. Ο Ισπανός Carlos Sainz θέλει νίκη για την εμπιστοσύνη που του έδειξε η Ferrari και του ανανέωσε το συμβόλαιο του.

 

Στα επίσημα χρονομετρημένα δοκιμαστικά με χρόνο 1.17.775 ο Max Verstappen κέρδισε την pole position και σε λίγο θα τον δούμε να ξεκινάει πρώτος. Η σειρά εκκίνησης είναι:

Το Autodromo Hermanos Rodriguez βρίσκεται σε υψόμετρο 2.238 μέτρα πάνω από τη θάλασσα. Έχει συνολικό μήκος 4.304 km. Οι πιλότοι θα κάνουν σε 71 γύρους 305.354 km
Τον αγώνα μπορείτε να τον δείτε από την ΕΡΤ, την Cosmote TV και την F1 TV Pro.

Περικλής Χαλάτσης
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης