Η ιταλική εταιρεία πραγματοποίησε στο Maranello το ετήσιο δείπνο για τις γιορτές των Χριστουγέννων, παρουσία του προέδρου Sergio Marchionne, του επικεφαλής της ομάδας F1 και όλων των στελεχών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο ισχυρός άνδρας της Ferrari απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι το μονοθέσιο του 2018 θα παρουσιαστεί επίσημα στις 22 Φεβρουαρίου, τέσσερις μόλις ημέρες πριν την έναρξη των χειμερινών δοκιμών στην πίστα της Βαρκελώνης.

Στόχος της Ferrari είναι να δείξει πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο και επιτέλους, να φθάσει στην κατάκτηση του πολυπόθητου τίτλου στο πρωτάθλημα της F1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το 2018 περιμένω περισσότερα από την ομάδα. Το νέο μας μονοθέσιο θα το δείτε στις 22 Φεβρουαρίου και αμέσως μετά θα πάει στη Βαρκελώνη. Η φετινή χρονιά ξεκίνησε καλά, αλλά στη συνέχεια τα πράγματα πήραν λάθος δρόμο. Από τα λάθη όμως μαθαίνεις και εμείς κοιτάζουμε μπροστά», τόνισε αρχικά ο Marchionne.

Στη συνέχεια έκανε δηλώσεις για τους οδηγούς. «O Sebastian είναι συναισθηματικός, αλλά είναι ένα άτομο που μελετά πολύ. Είμαι βέβαιος ότι δεν θα επαναληφθούν φαινόμενα όπως στο Μπακού. Στον Kimi από την άλλη, πρέπει να βρούμε το κουμπί με το οποίο λειτουργεί. Πρέπει να είναι πάντα ο γνωστός Kimi και όχι αραιά και που. Δεν συμφωνώ με αυτούς που λένε ότι κάποτε ήταν δυνατός. Παραμένει ακόμη. Η επόμενη μέρα θα φέρει στην ομάδα κάποιον νεότερο. Πρέπει να βρούμε χώρο για τον Giovinazzi γιατί το δικαιούται και να δούμε πως θα πάει ο Leclerc».

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης