Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ο Sebastien Ogier με VW ήταν ο μεγάλος νικητής του ράλι της Γερμανίας, αγώνας που προσμετρούσε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα (WRC). Στον αγώνα που είχε παγκόσμιο ενδιαφέρον συμμετείχε και ο Ιορδάνης Σερδερίδης, ο οποίος τερμάτισε στην 14η θέση της κατηγορίας WRC2, η οποία απευθύνεται κυρίως σε ιδιώτες.

Έχοντας στο κάθισμα του συνοδηγού τον Βέλγο Fred Miclotte, ο οδηγός της Citroen DS3 R5 ακολούθησε συγκεκριμένη στρατηγική, η οποία του επέτρεψε να τερματίσει για δεύτερη συνεχή χρονιά στο ράλι Γερμανίας.

O Ιορδάνης Σερδερίδης...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Δεν έμεινε ικανοποιημένος
Ο Έλληνας οδηγός μιλώντας για τον αγώνα τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν μείναμε ευχαριστημένοι με τις Ασφυκτικά γεμάτες ήταν οι ειδικές διαδρομές του ράλι Γερμανίας…επιδόσεις μας. Ξεκινούσαμε αρκετά μουδιασμένα το πρωί και αργούσαμε να ανεβάσουμε ρυθμό. Βέβαια, είναι αρκετά σημαντικό πως σε έναν τόσο δύσκολο και απαιτητικό αγώνα, όπως είναι αυτός της Γερμανίας, αποφύγαμε τα λάθη και τερματίσαμε, χωρίς χρήση του κανονισμού Rally2.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι Γερμανοί φίλαθλοι γέμισαν ασφυκτικά τις ειδικές. Χαρακτηριστικά, το Σάββατο στην Panzerplatte, ο αριθμός των θεατών μου έκανε εντύπωση».

Η επόμενη προγραμματισμένη εμφάνιση του Ιορδάνη Σερδερίδη στο WRC θα γίνει στο Ράλι Αυστραλίας, το οποίο θα διεξαχθεί σε χωμάτινες επιφάνειες το χρονικό διάστημα 18-20 Νοεμβρίου.

 

Διαβάστε επίσης: Σφραγίζει τον τίτλο ο Ogier στο WRC

 

Με Citroen συμμετέχει στο WRC ο Έλληνας οδηγός...
Έλληνες παντού!

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης