Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ιστορία του VW Golf είναι πολύ μεγάλη και κρατά δεκαετίες. Εκατομμύρια αυτοκίνητα, επτά γενιές και Τέτοια αυτοκίνητα δεν πρέπει να μένουν… κρυμμέναιδιοκτήτες που συνηθίζουν να αλλάζουν αυτοκίνητο όταν… αλλάζει και η γενιά του μοντέλου.

Πλέον βρισκόμαστε στην 8η γενιά του Golf και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της εισαγωγικής εταιρείας θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά τις επόμενες εβδομάδες.

Ένα τέτοιο μοντέλο είναι λογικό να περιμένει πολύς κόσμος την εμφάνισή του στην αντιπροσωπείες αλλά και να ρωτά πότε θα… εμφανιστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το VW Golf 8ης γενιάς βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα...

Πάτησε Ελλάδα…

Αυτή τη στιγμή το VW Golf 8ης γενιάς βρίσκεται στην Ελλάδα και ήδη τα πρώτα μοντέλα ετοιμάζονται στα Το zougla.gr βρήκε τα πρώτα VW Golf 8ης γενιάς που ήρθαν στην Ελλάδα…logistics της μάρκας. Από την επόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσουν τη διαδρομή προς τις αντιπροσωπείες, θα δοθούν για την ελληνική δημοσιογραφική παρουσίαση που θα πραγματοποιηθεί στη Βόρεια Ελλάδα και μέσα στον Μάρτιο θα ξεκινήσουν οι πρώτες παραδόσεις.

Το zougla.gr πιστό όπως πάντα στους αναγνώστες του και στους φίλους της αυτοκίνησης, «υποδέχτηκε» τα πρώτα αυτοκίνητα, τα οποία όπως θα δείτε, βρίσκονται επί ελληνικού εδάφους. Αυτό είναι κάτι που συνηθίζουμε να κάνουμε με πολλά μοντέλα, πόσο δε όταν αυτά ενδιαφέρουν πάρα πολύ κόσμο και δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα. Έτσι λοιπόν και παρά τις δυσκολίες που συναντήσαμε, σας… ενημερώνουμε πως ήδη το Golf 8 βρίσκεται στην Ελλάδα και σε λίγες ημέρες θα μπορείτε να το θαυμάσετε στις επίσημες αντιπροσωπείες της μάρκας.

Ένα από τα πρώτα Golf τελευταίας γενιάς που ήρθε στην Ελλάδα...

Από 110 έως 150 ίππους

Να σημειώσουμε πως το νέο Golf θα είναι διαθέσιμο με κινητήρες βενζίνης 1.0 και 1.5 λίτρων με 110 και 130-150 ίππους αντίστοιχα.

Επιπλέον θα υπάρχει έκδοση diesel χωρητικότητας 2.0 λίτρων με 150 ίππους. Οι τιμές ξεκινούν από τα 20.500 ευρώ (1.0 με 110 ίππους) και φτάνουν έως τα 28.100 ευρώ (1.5 mild hybrid με 150 ίπποι).

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το VW Golf 8ης γενιάς πατήστε ΕΔΩ

 

Το εσωτερικό του VW Golf 8 (φωτογραφία από τα logistics)

All Time Classic από όποια πλευρά και να το κοιτάξεις...

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης