Υπέρμετρα αισιόδοξος για την πορεία της Εθνικής Πολωνίας στο Euro 2012 εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Βόιστσεχ Σέζνι.

Ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ, ο οποίος αναμένεται να είναι ο βασικός γκολκίπερ των διοργανωτών στο προσεχές ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των «κανονιέρηδων» για τη διοργάνωση τόνισε ότι αυτή η Πολωνία η καλύτερη όλων των εποχών.

«Όλοι είμαστε στην αποστολή για να κάνουμε ένα επιτυχημένο τουρνουά. Νομίζω πως αυτή η Πολωνία είναι η καλύτερη όλων των εποχών. Δεν πρόκειται να απογοητεύσουμε τους φιλάθλους μας», είπε αρχικά για να συνεχίσει:

«Νομίζω πως η Πολωνία έχει μεγάλη ευκαιρία να πετύχει κάτι σπουδαίο. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι εκπληκτική και όλοι γνωρίζουμε τις δυνατότητές μας». Σε ό,τι αφορά το τρίδυμο των ποδοσφαιριστών της Ντόρτμουντ (Λεβαντόφσκι, Μπλατζικόφσκι και Πίστσεκ), ο τερματοφύλακας των «κανονιέρηδων» υποστήριξε:

«Οι τρεις συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές είναι τόσο καλοί όσο όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν στο Euro. Ο Πίστσεκ θα μπορούσε άνετα να βρίσκεται στους τρεις κορυφαίους μπακ όλης της Ευρώπης. Ο Μπλατζικόφσκι και ο Λεβαντόφσκι συνεργάζονται εκπληκτικά. Υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές Παγκόσμιας κλάσης στην ομάδα που μπορούν να κάνουν εντύπωση», κατέληξε ο Σέζνι.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης