Απολαύστε το Ελληνικό ψάρι
Στην τιμή αγοράς +20€
(+23% ΦΠΑ,0,5% δημοτικός φόρος & 13% το σέρβις)

Το εστιατόριο «Milos» καλωσορίζει το φθινόπωρο με μία νέα τιμολογιακή πολιτική. Αν και έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου δεν αφήνεται στις δάφνες του, αλλά κινητοποιείται και προχωρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρωτοπόρο στην καθιέρωση των πιο οικονομικών μενού αποφάσισε μια γενικευμένη μείωση τιμών στα πιάτα του, χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα, αποτελώντας εξαιρετικό κίνητρο αληθινής απόλαυσης για όλους. Ορεκτικά που ξεκινούν από 7€ και κυρίως πιάτα προσιτά σε όλους. Κάθε βράδυ ο chef του Milos οργανώνει ένα μοναδικό μενού προς 45€ (συμπεριλαμβάνεται και ένα ποτήρι εξαιρετικό κρασί), ενώ συνεχίζεται η πολιτική του Milos Νέας Υόρκης, Λας Βέγκας, Μαϊάμι και Μόντρεαλ και στην Αθήνα με το lunch menu των 20.12€ (+23% ΦΠΑ,0,5% δ.φόρος & 13% το σέρβις)

Με έμφαση στην εύρεση των άριστων πρώτων υλών και μέσω της αφαιρετικής διαδικασίας της μαγειρικής, “less is more”, το Milos βάζει πλάτη ενάντια στην κρίση, στοχεύοντας στην ικανοποίηση όλων όσων αγαπούν το γνήσιο φαγητό, σε ένα φιλικό και φιλόξενο περιβάλλον.

Estiatorio Milos Athens: Βας. Σοφίας 46, Αθήνα 106 75 Τηλ.: 210 7244400, E-mail: athens@estiatoriomilos.com, www.milos.ca http://www.facebook.com/estiatoriomilosathens

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης